GRID_STYLE

NONE

ΡΟΗ:

latest

Συγκλονίζουν τα λόγια του αδερφού του ήρωα Παναγιώτη Βλαχάκου για τη νύχτα των Ιμίων - ΒΙΝΤΕΟ

Συγκλονίζουν τα λόγια του αδερφού του ήρωα Παναγιώτη Βλαχάκου ο οποίος πριν από 23 χρόνια ''έπεσε'' τη νύχτα των Ιμίων . ...

Συγκλονίζουν τα λόγια του αδερφού του ήρωα Παναγιώτη Βλαχάκου ο οποίος πριν από 23 χρόνια ''έπεσε'' τη νύχτα των Ιμίων .
«Ήταν μία πολύ δύσκολη νύχτα, μια νύχτα ντροπή για την Ελλάδα. Ήταν κάτι το οποίο δεν το περιμέναμε, η Ελλάδα βρέθηκε σε μία πολύ δύσκολη στιγμή. Τα τρία παλικάρια είναι ήρωες γιατί εκτέλεσαν το καθήκον τους προς την πατρίδα. Η απώλεια είναι μεγάλη, ακόμα και σήμερα. Μου λείπει ο αδερφός μου», δήλωσε στον ΑΝΤ1 ο Νίκος Βλαχάκος.
Επίσης, ο κ. Βλαχάκος τόνισε ότι «ποτέ δεν ειπώθηκε η αλήθεια, υπήρξε ένα πόρισμα λίγους μήνες μετά την πτώση του ελικοπτέρου, 13σέλιδο, ανυπόγραφο το οποίο γράφει ότι το ελικόπτερο έπεσε, δεν γράφει αίτια ούτε αν υπήρξαν ενδείξεις. Ποτέ κανείς δεν βγήκε να πει σε αυτούς που μείναμε πίσω τι ακριβώς συνέβη εκείνη την νύχτα . Είναι κάτι το οποίο θα το ψάχνουμε».
Αναφερόμενος στο κράνος του αδερφού του, ο κ. Βλαχάκος υπογράμμισε ότι «στον πατέρα μου παραδόθηκε ένα κράνος τελείως διαφορετικό, δεν ξέρω τι επεδίωκαν να κάνουν με αυτόν τον τρόπο. Το επέστρεψε πίσω λέγοντας ότι αυτό δεν είναι του γιου μου. Το πραγματικό κράνος είναι αυτό με τα αρχικά του που ένας ψαράς στην Κάλυμνο κάποια χρόνια μετά έβγαλε με τα δίχτυα του και μου παραδόθηκε μετά από πάρα πολλά χρόνια και θα αποτελεί κληρονομιά για τις κόρες μου».
«Αυτός ο λαός πρέπει να έχει μνήμη, έχει δώσει ήρωες στην πατρίδα. Όλοι τους έχουν έναν σκοπό, να μην παραχωρήσουμε σπιθαμή από το έδαφός μας. Αυτοί οι τρεις ήρωες, είναι οι άγρυπνοι φρουροί του Αιγαίου. Οι σκιές τους πλανώνται πάνω από τα Ίμια. Όταν θα ηχήσουν οι σειρήνες της αμφισβήτησης του Αιγαίου, θα θυμίζουν ότι το Αιγαίο είναι ελληνικό και δεν πρόκειται να μοιραστεί όπως μοιράστηκε η Μακεδονία», κατέληξε λέγοντας ο κ. Βλαχάκος.
Δείτε το βίντεο:

Δεν υπάρχουν σχόλια

ΠΡΟΣΟΧΗ! Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το site. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση