GRID_STYLE

NONE

ΡΟΗ:

latest

Έτσι «έκλεισε» τον Ζιλ Ντίας ο Ολυμπιακός

Έτοιμος να ολοκληρώσει μία σημαντική μεταγραφή μέσα στον Ιανουάριο είναι ο Ολυμπιακός. Η Μονακό έκανε πίσω, βλέποντας την επιθυμί...

Έτοιμος να ολοκληρώσει μία σημαντική μεταγραφή μέσα στον Ιανουάριο είναι ο Ολυμπιακός.

Η Μονακό έκανε πίσω, βλέποντας την επιθυμία του Ζιλ Ντίας να συνεχίσει την καριέρα του στην Ελλάδα για λογαριασμό των Πειραιωτών και ίσως και μέσα στη μέρα αναμένεται ο αριστεροπόδαρος Πορτογάλος εξτρέμ να έρθει στην Ελλάδα για τα τυπικά.

Οι Γάλλοι δεν προχώρησαν το πλάνο τους για την επιστροφή του 22χρονου άσου, ο οποίος έπαιζε στη Νότιγχαμ Φόρεστ ως δανεικός και ήθελε εξ αρχής να μετακομίσει στην Αθήνα.

Ρόλο στην υπόθεση έπαιξε και ο μάνατζέρ του, Ζόρζε Μέντες, ο οποίος έχει καλές σχέσεις με την ερυθρόλευκη ΠΑΕ.

Ο Ζιλ Ντίας είναι ένας παίκτης που ήθελε πολύ ο Πέδρο Μαρτίνς, καθώς θεωρεί ότι θα δώσει άλλη δυναμική στην επίθεση του Ολυμπιακού, θα μπορέσει να τον χρησιμοποιήσει στα αριστερά ή με το άλλο πόδι στα δεξιά, όπως συνηθίζει να κάνει αρκετές φορές ο Πορτογάλος τεχνικός.

Ο νεαρός άσος έχει εμπειρία από τα μεγάλα πρωταθλήματα της Ευρώπης, αφού πρόπερσι είχε 39 συμμετοχές στη Ρίο Άβε, 28 στη Φιορεντίνα και 1 στη Μονακό, ενώ φέτος 23 με τη Νότιγχαμ.

Πηγή: filathlos.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια

ΠΡΟΣΟΧΗ! Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το site. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση