GRID_STYLE

NONE

ΡΟΗ:

latest

Σε υπόγειο καμένου σπιτιού στο Μάτι κρύβονταν οι δραπέτες από τις φυλακές Κορυδαλλού

Σε υπόγειο ενός καμένου σπιτιού στο Μάτι εντόπισαν οι αστυνομικοί τους δύο αλλοδαπούς δραπέτες από τις φυλακές Κορυδαλλού, σύμφωνα...

Σε υπόγειο ενός καμένου σπιτιού στο Μάτι εντόπισαν οι αστυνομικοί τους δύο αλλοδαπούς δραπέτες από τις φυλακές Κορυδαλλού, σύμφωνα με τον ΑΝΤ1.

Οι δύο άνδρες δεν πρόλαβαν να αντιδράσουν, καθώς αιφνιδιάστηκαν από τους αστυνομικούς, οι οποίοι τους είχαν εντοπίσει να κρύβονται πίσω από τα ρούχα και την οικοσκευή στο υπόγειο του σπιτιού.

Οι δυο δραπέτες, αλβανικής καταγωγής, κατηγορούνται για διακεκριμένες κλοπές και ληστείες σε βάρος ηλικιωμένων. Κατάφεραν να κόψουν τα κάγκελα του κελιού τους, να βγουν στον προαύλιο χώρο, να σκαρφαλώσουν τον τοίχο με ένα αυτοσχέδιο σχοινί που είχαν λουριά τσαντών, στην άκρη του οποίου είχαν έναν γάντζο και να το σκάσουν κάτω από τη μύτη των σωφρονιστικών υπαλλήλων και των εξωτερικών φρουρών.

Η απόδραση έγινε αντιληπτή το πρωί της Πρωτοχρονιάς, αν και και φέρεται να έγινε περίπου στις 20:30 το βράδυ της τελευταίας ημέρας του 2018.

Δεν υπάρχουν σχόλια

ΠΡΟΣΟΧΗ! Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το site. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση