GRID_STYLE

NONE

ΡΟΗ:

latest

Σνόμπαραν τον Μπράντλεϊ Κούπερ για τα Όσκαρ - Η Λέιντι Γκάγκα τον στηρίζει απόλυτα

Δεν έλαβε υποψηφιότητα για Όσκαρ στην κατηγορία Καλύτερης Σκηνοθεσίας ο Μπράντλεϊ Κούπερ για την ταινία του "Ένα Αστέρι Γεννι...

Δεν έλαβε υποψηφιότητα για Όσκαρ στην κατηγορία Καλύτερης Σκηνοθεσίας ο Μπράντλεϊ Κούπερ για την ταινία του "Ένα Αστέρι Γεννιέται" και αυτό δεν φάνηκε να δυσαρεστεί την πρωταγωνίστριά του Λέιντι Γκάγκα.

"Λοιπόν, ξέρετε, ποτέ δεν γνωρίζετε τι πρόκειται να συμβεί" δήλωσε η popstar στους Los Angeles Times. "Αλλά στο τέλος της ημέρας, ξέρει ότι είναι ο καλύτερος σκηνοθέτης στα μάτια μου και στα μάτια όλου του cast του. Ξέρω ότι είναι τόσο χαρούμενος που όλοι εμείς είμαστε υποψήφιοι και που η ταινία αναγνωρίστηκε και όλοι αισθανόμαστε πραγματικά, πραγματικά περισσότερο από ενθουσιασμένοι για την αναγνώριση" σχολίασε.

Η ταινία έλαβε ακόμη πολλές σημαντικές υποψηφιότητες για Όσκαρ, μεταξύ των οποίων: Καλύτερης Ταινίας, Καλύτερου Ηθοποιού (Μπράντλεϊ Κούπερ), Καλύτερης Ηθοποιού (Λέιντι Γκάγκα), Καλύτερου Β’ Ανδρικού Ρόλου (Σαμ Έλιοτ) και Καλύτερου Διασκευασμένου Σεναρίου.

Επίσης, η Λέιντι Γκάγκα είναι υποψήφια και για το Όσκαρ "Καλύτερου Πρωτότυπου Τραγουδιού" με το "Shallow".

Δεν υπάρχουν σχόλια

ΠΡΟΣΟΧΗ! Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το site. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση