GRID_STYLE

NONE

ΡΟΗ:

latest

Με τις απολογίες των κατηγορουμένων συνεχίζεται η δίκη Λεμπιδάκη

Με τις απολογίες των κατηγορουμένων συνεχίζεται σήμερα η δίκη της πολύκροτης υπόθεσης για την απαγωγή του επιχειρηματία Μιχάλη Λεμπιδάκη....

Με τις απολογίες των κατηγορουμένων συνεχίζεται σήμερα η δίκη της πολύκροτης υπόθεσης για την απαγωγή του επιχειρηματία Μιχάλη Λεμπιδάκη.
Υπενθυμίζεται ότι στο εδώλιο του κατηγορουμένου κάθονται 12 συνολικά άτομα. Η ακροαματική διαδικασία ξεκίνησε την Πέμπτη 13 Δεκεμβρίου.
Πρώτος μάρτυρας κατηγορητηρίου ήταν ο ίδιος ο επιχειρηματίας Μιχάλης Λεμπιδάκης και ακολούθησε ο αδελφός του και μέλη της οικογένειας του.
Η ακροαματική διαδικασία συνεχίστηκε με τις καταθέσεις αστυνομικών που είχαν συμμετάσχει στις πολύμηνες έρευνες των διωκτικών αρχών, στον εντοπισμό του κρησφύγετου όπου βρισκόταν ο Μιχάλης Λεμπιδάκης αλλά και στην επιχείρηση για την απελευθέρωσή του.
Οι αστυνομικοί κατέθεσαν όλα όσα είχαν συμβεί κατά τη διάρκεια των έξι και πλέον μηνών, το πώς οδηγήθηκαν στα ίχνη της πρώτης ομάδας των υπόπτων και πώς ανακαλύφθηκε η μάντρα όπου οι απαγωγείς κρατούσαν τον επιχειρηματία την περίοδο που διασώθηκε.
Παράλληλα, αναφέρθηκαν λεπτομερώς στα συμπεράσματα της αστυνομικής έρευνας ως προς τον τρόπο δράσης των απαγωγέων αλλά και στις λεπτομέρειες της καλά οργανωμένης απαγωγής, ενώ μίλησαν και για την αξιοποίηση των στοιχείων που εντοπίστηκαν στο τελευταίο κρησφύγετο.
Ακολούθησαν οι μάρτυρες υπεράσπισης που έκαναν λόγο για καλούς και εργατικούς ανθρώπους και δεν μπορούν να πιστέψουν πως ενεπλάκησαν σε αυτή την απίστευτη υπόθεση.
Πηγή: cretapost.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια

ΠΡΟΣΟΧΗ! Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το site. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση