GRID_STYLE

NONE

ΡΟΗ:

latest

Βγάζει το καπέλο στον Τζόκοβιτς ο Ναδάλ

Ο Ισπανός τενίστας Ράφα Ναδάλ έφτασε στην... πηγή του Αυστραλιανού Όπεν, αλλά δεν ήπιε… νερό. Παρ’ όλα αυτά, εγκωμίασε τον Νόβακ Τ...

Ο Ισπανός τενίστας Ράφα Ναδάλ έφτασε στην... πηγή του Αυστραλιανού Όπεν, αλλά δεν ήπιε… νερό. Παρ’ όλα αυτά, εγκωμίασε τον Νόβακ Τζόκοβιτς, ενώ μίλησε και για τις δύσκολες στιγμές που πέρασε.

Αναλυτικά οι δηλώσεις του:

«Συγχαρητήρια σε Νόβακ. Έπαιξε απίστευτο τένις απόψε. Συγχαρητήρια για όλα. Σας ευχαριστώ όλους για αυτό το τουρνουά που είναι ίσως το καλύτερο στον κόσμο. Σας ευχαριστώ που προβάλετε το άθλημα τόσο καλά. Ήταν δυο εβδομάδες πολύ έντονες συναισθηματικά, απόψε δεν ήταν από τι καλύτερες μου βραδιές.

Έπαιξε καλύτερα από μένα στον τελικό ο Νόλε. Πέρασα δύσκολες στιγμές και αναγκάστηκα να αποχωρήσω σε κάποιο τουρνουά. Υπήρξε καιρός που δεν αγωνίστηκε επαγγελματικά. Η πρώτη μου επιστροφή ήταν στην Αυστραλία και ελπίζω να βρεθώ σε θέσεις που ήμουν και στο παρελθόν.

Πιστεύω ότι έπαιξα πολύ καλό τένις τις δυο εβδομάδες. Θα είναι μια έμπνευση για μένα αυτό το τουρνουά. Το μόνο που θα συνεχίσω να κάνω είναι να δουλεύω σκληρά και να γίνομαι καλύτερος. Θα μάχομαι πάντα. Είναι δύσκολο τουρνουά για μένα , με τραυματισμούς και δύσκολους αντιπάλους όπως απόψε. θα συνεχίσω να προσπαθώ και να δίνω καλύτερες ευκαιρίες στον εαυτό μου. Ελπίζω να σας δω του χρόνου».

Πηγή: filathlos.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια

ΠΡΟΣΟΧΗ! Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το site. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση