GRID_STYLE

NONE

ΡΟΗ:

latest

Μπορεί να γίνει η έκπληξη με φορ στον Ολυμπιακό

Το βράδυ ολοκληρώνεται η χειμερινή μεταγραφική περίοδος και μένει να φανεί αν θα γίνει άλλη κίνηση από τη διοίκηση του Ολυμπιακού....

Το βράδυ ολοκληρώνεται η χειμερινή μεταγραφική περίοδος και μένει να φανεί αν θα γίνει άλλη κίνηση από τη διοίκηση του Ολυμπιακού.

Όπως αναφέρει το ρεπορτάζ, αν υπάρξει κάποια προσθήκη, αυτή θα αφορά τη θέση του σέντερ φορ. Γι’ αυτό τον λόγο και υπάρχουν συζητήσεις με μάνατζερ, αλλά ακόμη δεν είναι ξεκάθαρο αν οι Πειραιώτες θα αποκτήσουν κι άλλο παίκτη.

Στο «κάδρο» σε ένα τέτοιο ενδεχόμενο παραμένει η περίπτωση του Φακούντο Φερέιρα της Μπενφίκα, ενώ τους ερυθρόλευκους είχε απασχολήσει και ο Ρόμπερτ Μπέριτς που μένει ελεύθερος το καλοκαίρι από τη Σεντ Ετιέν.

Δεν πρέπει, όμως, να αποκλειστεί το ενδεχόμενο να «σκάσει» πρόταση στον Ολυμπιακό και για κάποιον ποδοσφαιριστή του.

Για τον Λεονάρντο Κούτρη η πειραϊκή ΠΑΕ θέλησε να αποκλείσει κάθε τέτοια πιθανότητα, αλλά για τον Ομάρ Ελαμπντελαουί συνεχίζονται τα δημοσιεύματα στην Αγγλία περί ενδιαφέροντος της Σαουθάμπτον.

Σύμφωνα με νέα ρεπορτάζ στο Νησί, η αγγλική ομάδα, που προ ημερών κατέθεσε πρόταση 5 εκατ. ευρώ, ετοιμάζεται να ανέβει κοντά στα 7 εκατομμύρια για να αποκτήσει τον διεθνή Νορβηγό δεξιό μπακ.

Ωστόσο, ένα τέτοιο ενδεχόμενο δεν συγκεντρώνει πολλές πιθανότητες, αφού ο Ολυμπιακός δεν δείχνει διατεθειμένος να δώσει έναν βασικό παίκτη του στην προσπάθεια που κάνει για την κατάκτηση του πρωταθλήματος και για μία καλή πορεία στο Europa League.

Δεν υπάρχουν σχόλια

ΠΡΟΣΟΧΗ! Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το site. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση