GRID_STYLE

NONE

ΡΟΗ:

latest

Αλαλούμ με τις συντάξεις και τα μειωμένα ποσά στους λογαριασμούς

Σήμερα καταβλήθηκαν περίπου 2,6 εκατομμύρια συντάξεις. Τα ποσά ωστόσο στους λογαριασμούς χιλιάδων συνταξιούχων στις τράπεζες είναι...

Σήμερα καταβλήθηκαν περίπου 2,6 εκατομμύρια συντάξεις. Τα ποσά ωστόσο στους λογαριασμούς χιλιάδων συνταξιούχων στις τράπεζες είναι μειωμένα και έχει ήδη προκληθεί θύελλα αντιδράσεων.

Χιλιάδες ήταν οι συνταξιούχοι που άλλα ποσά περίμεναν και άλλα είδαν στην τράπεζα. Σύμφωνα με όσα υποστηρίζει το Υπουργείο Εργασίας δεν υπήρξε μεταβολή στον υπολογισμό των ποσών που πρέπει να λάβουν, αλλά σε λάθος του λογισμικού και θα αποκατασταθεί άμεσα.

Ο υφυπουργός Εργασίας, Τάσος Πετρόπουλος, δήλωσε στο Newsit.gr, ότι “σήμερα καταβλήθηκαν 2,6 εκατομμύρια συντάξεις, λόγω ενός λάθους στο λογισμικό σε περίπου 15.000 άτομα καταβλήθηκε μικρότερο ποσό από το κανονικό. Σε καμία περίπτωση δεν έγινε μείωση συντάξεων και το πρόβλημα θα αποκατασταθεί όσο πιο άμεσα γίνεται, ακόμη και εντός της ημέρας”.

Πηγή: ant1news.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια

ΠΡΟΣΟΧΗ! Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το site. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση