GRID_STYLE

NONE

ΡΟΗ:

latest

Ενήμερη για το ενδιαφέρον του ΠΑΟΚ για Μπεργκ η Αλ Αΐν, θετική για την παραχώρησή του

Τη στιγμή που ο Αλεξάνταρ Πρίγιοβιτς βρίσκεται κοντά στην Αλ Ιτιχάντ, ο ΠΑΟΚ φέρεται διατεθειμένος να ενεργοποιήσει το εναλλακτικό...

Τη στιγμή που ο Αλεξάνταρ Πρίγιοβιτς βρίσκεται κοντά στην Αλ Ιτιχάντ, ο ΠΑΟΚ φέρεται διατεθειμένος να ενεργοποιήσει το εναλλακτικό πλάνο που ακούει στο όνομα Μάρκους Μπεργκ.

Τα πάντα σε ό,τι αφορά τον Σέρβο επιθετικό αναμένεται να ξεκαθαρίσουν στο ραντεβού που θα έχει σήμερα με τον Ιβάν Σαββίδη, αλλά με τα έως τώρα δεδομένα ο «Πρίγιο» εκτός απροόπτου θα αποχωρήσει από τον Δικέφαλο του Βορρά.

Από το περασμένο καλοκαίρι, όμως, έχει γίνει ραντεβού του Γιώργου Σαββίδη επί ολλανδικού εδάφους με τον ατζέντη του Μπεργκ, Στάιναρ Ντίετζ. Ο πρώην φορ του Παναθηναϊκού βρίσκεται στην pole position των εκλεκτών για την εμπροσθοφυλακή, η περίπτωσή του ωστόσο δεν θεωρείται εύκολη.

Οι πληροφορίες από το Άμπου Ντάμπι αναφέρουν πως η Αλ Αΐν γνωρίζει για το «φλερτ» του ΠΑΟΚ με τον 32χρονο Σουηδό φορ και μάλιστα οι άνθρωποι του συλλόγου τονίζουν πως η ομάδα είναι ανοιχτή στο να συζητήσει με κάθε ενδιαφερόμενο, από τη στιγμή που το συμβόλαιο του Μπεργκ εκπνέει το καλοκαίρι!

Η ομάδα του Ζόραν Μάμιτς σε καμία περίπτωση δεν θέλει να χάσει τον Μπεργκ δίχως να αποζημιωθεί και δείχνει διάθεση να καθίσει στο ίδιο τραπέζι για να διαπραγματευτεί την παραχώρησή του.

Την ίδια στιγμή ο Μπεργκ μπορεί να εισπράττει στα Εμιράτα πλουσιοπάροχο συμβόλαιο που ξεπερνάει τα 3 εκατ. ευρώ ετησίως, αλλά γνωρίζει πως αυτά τα χρήματα δεν πρόκειται να τα βρει στην Ευρώπη.

Ο Ιβάν Σαββίδης είναι διατεθειμένος να καλύψει τις απαιτήσεις του Σουηδού ακόμη κι αν ξεπεράσουν το 1,5 εκατ. ευρώ, αλλά το μεγαλύτερο αγκάθι για τον ΠΑΟΚ αποτελεί η ρήτρα ύψους 5 εκατ. ευρώ του Παναθηναϊκού, η οποία παραμένει σε ισχύ μέχρι τις 31 Γενάρη.

Πηγή: filathlos.gr 

Δεν υπάρχουν σχόλια

ΠΡΟΣΟΧΗ! Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το site. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση