GRID_STYLE

NONE

ΡΟΗ:

latest

Καμμένος: Απευθύνω προσκλητήριο στις πατριωτικές δυνάμεις για συνεργασία - ΒΙΝΤΕΟ

Προσκλητήριο σε όσους έχουν τις ίδιες πατριωτικές θέσεις με τους ΑΝΕΛ απηύθυνε ο Πάνος Καμμένος στη συνέντευξη Τύπου που παραχώρησε μετά ...

Προσκλητήριο σε όσους έχουν τις ίδιες πατριωτικές θέσεις με τους ΑΝΕΛ απηύθυνε ο Πάνος Καμμένος στη συνέντευξη Τύπου που παραχώρησε μετά την αποχώρηση από την κυβέρνηση.
Σε ερώτηση του Γιώργου Λυκουρέντζου από τη Realnews, ο πρόεδρος των ΑΝΕΛ είπε ότι είναι ευπρόσδεκτοι όσοι έχουν τις ίδιες πατριωτικές θέσεις με εκείνους και αρκεί να εκπληρώνουν τις προϋποθέσεις που βάζουν.
"Το κάλεσμα αφορά και σε ανεξάρτητους βουλευτές αλλά και σε όσους δεν είναι βουλευτές" τόνισε χαρακτηριστικά ο κ. Καμμένος.
Σε άλλο σημείο της συνέντευξής του, λίγο νωρίτερα ο πρόεδρος των ΑΝΕΛ άφησε ανοιχτό το ενδεχόμενο συνεργασιών ειδικά με μικρότερα κόμματα ενώ επανέλαβε ότι απευθύνει προσκλητήριο σε όλες τις πατριωτικές δυνάμεις για να συμμετάσχουν είτε ως μέλη- στελέχη των ΑΝΕΛ ή ως συνεργαζόμενοι.
Δείτε το βίντεο από την ΕΡΤ1:

Δεν υπάρχουν σχόλια

ΠΡΟΣΟΧΗ! Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το site. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση