GRID_STYLE

NONE

ΡΟΗ:

latest

Ένταση στην ομιλία Τσίπρα: Καθίστε κάτω - Τώρα μιλάει ο Πρωθυπουργός της χώρας - ΒΙΝΤΕΟ

Επίθεση στη ΝΔ εξαπέλυσε ο Πρωθυπουργός Αλέξης Τσίπρας, με αφορμή τις απειλές που δέχονται βουλευτές που θα στηρίξουν την κυβέρνηση. Κατ...

Επίθεση στη ΝΔ εξαπέλυσε ο Πρωθυπουργός Αλέξης Τσίπρας, με αφορμή τις απειλές που δέχονται βουλευτές που θα στηρίξουν την κυβέρνηση.
Κατά τη διάρκεια της ομιλίας του στην Βουλή με την οποία άνοιξε η συζήτηση για την ψήφο εμπιστοσύνης, ο Αλέξης Τσίπρας κατηγόρησε τη ΝΔ ότι «δεν μπορώ παρά να σταθώ στις αθλιότητες των τελευταίων ημερών που δεν είχατε το πολιτικό θάρρος να καταδικάσετε. Από το στάδιο της ανοχής περάσατε στη συμμετοχή, στην ενορχήστρωση αυτών των αθλιοτήτων. Αναφέρομαι στο πογκρόμ επιθέσεων, απειλών, εκβιασμών, της τρομοκράτησης Βουλευτών που έχουν εκφράσει ...» και σε έντονο ύφος ζήτησε από τους βουλευτές να καθίσουν και να τον ακούσουν.
«Καθίστε κάτω, τώρα θα τα ακούσετε, τώρα μιλάει ο Πρωθυπουργός της χώρας και έχετε την υποχρέωση να ακούσετε με προσοχή». τόνισε ο Αλέξης Τσίπρας, απευθυνόμενος στους βουλευτής της αντιπολίτευσης.
«Είναι βαριά η ευθύνη του κ. Μητσοτάκη γιατί επιλέγει μέσα από την αντιπολιτευτική τύφλωση να διχάσει τον ελληνικό λαό. Συγκεκριμένοι συνάδελφοί σας στοχοποιήθηκαν τις τελευταίες ημέρες, όλοι όσοι έχουν εκφράσει τη βούλησή τους να μείνουν σταθεροί στην άποψή τους ότι αυτή η κυβέρνηση πρέπει να ολοκληρώσει τη θητεία και το έργο της», πρόσθεσε.
Ο κ.Τσίπρας είπε ότι «σε αυτόν τον τόπο, οι παράνομες πράξεις έχουν τον τρόπο να επιλύονται μέσα από τη Δικαιοσύνη» και κάλεσε τον αρχηγό της Αξιωματικής Αντιπολίτευσης να καταδικάσει αυτή την πρακτική λέγοντας πως «θα καταδικάσετε αυτή την πρακτική, θα έχετε το θάρρος να την καταδικάσετε; Αν όχι, φοβάμαι ότι ο δρόμος που επιλέγετε να κινηθείτε είναι ένας δρόμος που μας οδηγεί σε μακρινές εποχές που η δημοκρατία μας και η μεγάλη πλειοψηφία του ελληνικού λαού έχει αφήσει πίσω ανεπιστρεπτί».
«Οι βουλευτές δεν θα τρομοκρατηθούν ,θα σταθούν στο ύψος της συνείδησής τους, στο ύψος της ιστορικής τους ευθύνης απέναντι στην ιστορία και τον τόπο. Η δημοκρατία δεν μπορεί να απειλείται ούτε να εκβιάζεται από κανέναν. Η δημοκρατία στον τόπο μας ούτε απειλείται ούτε εκβιάζεται και θα νικήσει», κατέληξε λέγοντας ο κ. Τσίπρας.

Δεν υπάρχουν σχόλια

ΠΡΟΣΟΧΗ! Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το site. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση