GRID_STYLE

NONE

ΡΟΗ:

latest

Αμυράς προς Καμμένο: Καλύτερα "νυφούλα" παρά "ζωντοχήρα" - ΒΙΝΤΕΟ

«Δεν ήμουν σίγουρος ότι άκουσα καλά. Δεν μπορεί να φτάσει παρακάτω το ρεκόρ χυδαιότητας που ο ίδιος κατέχει», είπε για τον Πάνο Κα...

«Δεν ήμουν σίγουρος ότι άκουσα καλά. Δεν μπορεί να φτάσει παρακάτω το ρεκόρ χυδαιότητας που ο ίδιος κατέχει», είπε για τον Πάνο Καμμένο και τα περί «νυφούλας» που ανέφερε στη Βουλή», ο βουλευτής του Ποταμιού Γιώργος Αμυράς.

«Όταν μου είπαν ότι σε είπε νυφούλα και τότε η αντίδρασή μου ήταν 1000 φορές νυφούλα, παρά ζωντοχήρα όπως θα γίνεις εσύ σε λίγο», σημείωσε ο βουλευτής του Ποταμιού, απαντώντας στον Πάνο Καμμένο, για να καταλήξει επί του θέματος πως δεν τον εξέπληξε ο Υπουργός Άμυνας, αλλά «αυτό που μου έκανε αλγεινή εντύπωση είναι ότι βουλευτές του ΣΥΡΙΖΑ που είναι ευαίσθητοι σε θέματα σεξισμού έκαναν “μόκο”».

«Η ψήφιση της Συμφωνίας των Πρεσπών ισοδυναμεί με ψήφο εμπιστοσύνης στην κυβέρνηση», είπε, ξεκαθαρίζοντας ότι ο ίδιος δεν πρόκειται να ψηφίσει τη Συμφωνία και σημειώνοντας ότι αντιλαμβάνεται το «πρόβλημα ότι κάποιοι συνάδελφοί μου θέλουν να ψηφίσουν τη Συμφωνία των Πρεσπών», αναφερόμενος στην κομματική γραμμή.

Κληθείς να απαντήσει για το αν θα είναι υποψήφιος με την Νέα Δημοκρατία, απάντησε ότι κάτι τέτοιο «δεν ισχύει», εξηγώντας ότι τόσο ο ίδιος όσο και ο Δημήτρης Τσιόδρας, μίλησαν στο συνέδριο του Ποταμιού «για φιλελεύθερη προεκλογική συνεργασία με χαρτί και μολύβι».

«Ακολουθώ την απόφαση για αυτόνομη πορεία του Ποταμιού στις εκλογές, όμως προεκλογικά μπορούμε να συνεργαστούμε με όποιον είναι πρόθυμος για κάποιες μεταρρυθμίσεις», κατέληξε ο Γιώργος Αμυράς.

Δείτε το βίντεο από τον ΑΝΤ1:

Δεν υπάρχουν σχόλια

ΠΡΟΣΟΧΗ! Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το site. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση