GRID_STYLE

NONE

ΡΟΗ:

latest

Στο νοσοκομείο ο Παππάς - Δεν προλαβαίνει ο Λάνγκφορντ το ντέρμπι στο ΣΕΦ

Με προβλήματα μπήκε το 2019 για τον Παναθηναϊκό, που προετοιμάζεται για το ντέρμπι της Παρασκευής με τον Ολυμπιακό στο Στάδιο Ειρή...

Με προβλήματα μπήκε το 2019 για τον Παναθηναϊκό, που προετοιμάζεται για το ντέρμπι της Παρασκευής με τον Ολυμπιακό στο Στάδιο Ειρήνης και Φιλίας.

Οι πράσινοι γύρισαν στο παρκέ του ΟΑΚΑ για να αρχίσει έτσι η προετοιμασία τους μετά τον αγώνα με τον Προμηθέα στην Πάτρα, ωστόσο στο πρόγραμμα δεν συμμετείχε ο Νίκος Παππάς που εισήχθη εσπευσμένα σε νοσοκομείο. Ο Έλληνας γκαρντ ανέβασε πυρετό λόγω αμυγδαλίτιδας, με αποτέλεσμα να ακολουθεί πλέον θεραπευτική αγωγή για να αγωνιστεί στο ματς της 16ης αγωνιστικής της EuroLeague 2018/19.

Ο Κιθ Λάνγκφορντ, από την άλλη, ακολούθησε ατομικό πρόγραμμα, όμως ο τραυματισμός στους προσαγωγούς δεν έχει υποχωρήσει. Αυτή τη στιγμή, 1η Ιανουαρίου και τρεις μέρες πριν το τζάμπολ του ντέρμπι, φαίνεται πολύ δύσκολο να προλάβει ο Αμερικανός τον χρόνο και αν δεν συμβεί κάτι φοβερό, ο Ρικ Πιτίνο δεν θα τον συμπεριλάβει στη δωδεκάδα του Παναθηναϊκού που θέλει να ανοίξει με μια μεγάλη εκτός έδρας νίκη τον Β' Γύρο της EuroLeague.

Πηγή: filathlos.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια

ΠΡΟΣΟΧΗ! Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το site. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση