GRID_STYLE

NONE

ΡΟΗ:

latest

ΑΦΟΥΓΚΡΑΣΤΕΙΤΕ τη βάση του ΠΑΣΟΚ κ. Γεννηματά...

Γιάννης Ματθαίου Σουλαδάκης    ⚫Κυρία Γεννηματά, αφουγκραστείτε την βάση του ΠΑΣΟΚ που αγωνιά... ✔Πληροφορίες αναφέρουν ότι η κυρία Γεν...

Γιάννης Ματθαίου Σουλαδάκης  
⚫Κυρία Γεννηματά, αφουγκραστείτε την βάση του ΠΑΣΟΚ που αγωνιά...
✔Πληροφορίες αναφέρουν ότι η κυρία Γεννηματά κατά την ψηφοφορία για τη συμφωνία των Πρεσπών, θα αφήσει να ψηφίσει κάθε Βουλευτής κατά το δοκούν, σ΄ένα θέμα στρατηγικής και εθνικής σημασίας δηλαδή, ο κάθε ένας του κεφαλιού του...
✔Αυτό πρακτικά σημαίνει ότι αφήνει τον Θεοχαρόπουλο να κάνει ότι θέλει.
✔Αν ισχύουν οι πληροφορίες, πρακτικά σημαίνει ότι η κυρία Γεννηματά, ακυρώνει η ίδια την ιδιότητα της ως επικεφαλής και μας λέει κατά πρόσωπο ότι δεν την ενδιαφέρει η συντριπτική πλειοψηφία των ΠΑΣΟΚων, όσων έχουμε απομείνει.
✔Εάν νομίζουν ότι οι εναπομείναντες ΠΑΣΟΚοι θα στηρίζουμε υβριζόμενοι, για να εκλέγεται Βουλευτής ο κάθε ανύπαρκτος Θεοχαρόπουλος, για να συντηρείται μέσα σε πολιτική φορμόλη ένα ανύπαρκτο ΚΙΝΑΛ, είναι μακριά νυχτωμένοι.
✔Κανένας και καμιά δεν έχει το δικαίωμα να συμπαρασύρει μαζί το ΠΑΣΟΚ, εγκλωβισμένο και άφωνο μέσα στο ΚΙΝΑΛ.
✔Το Μέλλον του ΠΑΣΟΚ είναι αποκλειστικό δικαίωμα της βάσης του, της οποίας είναι ιδιοκτησία, το ΠΑΣΟΚ δεν είναι ατομική ιδιοκτησία κανενός και καμιάς!!
✔Η επιλογή ΚΙΝΑΛ κάθε μέρα αποδεικνύεται μια λάθος και αδιέξοδη επιλογή, οι εμμονές σε λάθος επιλογές δεν οδηγούν πουθενά, η μάλλον οδηγούν σε ήττες.
✔Όσοι νομίζουν ότι το ΚΙΝΑΛ τους είναι χρήσιμο, ας το κρατήσουν, δεν είναι δυνατόν όμως, δεν έχουν το δικαίωμα να μας στερούν το ΠΑΣΟΚ.
✔Δεν είναι δυνατόν η κάθε ανύπαρκτη ΔΗΜΑΡ με τον Θεοχαρόπουλο, να συνεδριάζει, να αυθαδιάζει, να διαφοροποιείται πολιτικά και να κουνά το δάκτυλο στο ΠΑΣΟΚ που την τρέφει με την βάση του και το ΠΑΣΟΚ στο περιθώριο, χωρίς κομματικά όργανα, χωρίς σύμβολα, χωρίς φωνή.
✔Μπροστά στον κίνδυνο να καταλάβει τον ευρύτερο χώρο μας, τον χώρο της Σοσιαλδημοκρατίας, της Ευρωπαϊκής Σοσιαλιστικής αριστεράς ο ΣΥΡΙΖΑ, που το λέει ξεδιάντροπα, ΣΥΝΕΛΘΕΤΕ!!!
✔Επιτέλους αφουγκραστείτε την βάση του ΠΑΣΟΚ, αφουγκραστείτε την κοινωνία, τούς πολίτες, απελευθερώστε το ΠΑΣΟΚ, απαλλάξτε το ΠΑΣΟΚ από την πολιτική σηψαιμία που έχει καταλάβει το ΚΙΝΑΛ.
✔Επιτέλους, μην σας παρασύρει, μην μας παρασύρει όλους στον πολιτικό θάνατο μαζί με το ΠΑΣΟΚ, ένα πολιτικά νεκρό, ένα πολιτικό πτώμα, η ΔΗΜΑΡ και ο Θεοχαρόπουλος.
✔Δεν πρέπει να ξεχνάμε, ότι η ΔΗΜΑΡ παρέδωσε την χώρα στον ΣΥΡΙΖΑ κατά την εκλογή του ΠτΔ τον Δεκέμβρη του 2014, τότε ο Θεοχαρόπουλος ήταν δεξί χέρι του Κουβέλη, γι αυτό όμως το πολιτικό έγκλημα δεν έχει πει κουβέντα...
✔Εάν νομίζει η κυρία Γεννηματά ότι μια τέτοια επιλογή είναι χρήσιμη και ωφέλιμη για τον χώρο μας, ας την ακολουθήσει. Δυστυχώς όμως είναι πολύ βλαπτική αυτή είναι η απάντηση για τον κάθε απλό ΠΑΣΟΚο.
✔Φαίνεται ότι τελικά δεν μας θέλουν, όμως πρέπει να καταλάβουν, ότι ανεξάρτητα των προθέσεων και των σχεδιασμών τους, τους συσχετισμούς τους καθορίζει ο λαός, ανεξάρτητα του τι λέω η του τι γράφω εγώ, η οποιοσδήποτε άλλος και φαίνεται ότι τον λαό ούτε τον ακούνε, ούτε τον αφουγκράζονται.
✔Κυρία Γεννηματά, αφήστε με εμένα, αγνοήστε με, αφουγκραστείτε όμως την βάση του ΠΑΣΟΚ, ακούστε τα μηνύματά της, που έχουν μετατραπεί σε κραυγές αγωνίας για το μέλλον του χώρου μας, για το μέλλον του ΠΑΣΟΚ, γιατί αν δεν το κάνετε, η βάση θα αναζητήσει άλλες διεξόδους.

Δεν υπάρχουν σχόλια

ΠΡΟΣΟΧΗ! Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το site. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση