GRID_STYLE

NONE

ΡΟΗ:

latest

Χιονίζει στη Λαμία - Πού χρειάζονται αλυσίδες - ΦΩΤΟ

Το χιόνι στη Φθιώτιδα σε ημιορεινές και ορεινές περιοχές άρχισε να πέφτει από αργά χθες βράδυ και συνεχίζεται. Αλατιέρες και εκχιο...

Το χιόνι στη Φθιώτιδα σε ημιορεινές και ορεινές περιοχές άρχισε να πέφτει από αργά χθες βράδυ και συνεχίζεται. Αλατιέρες και εκχιονιστικά είναι στους δρόμους για να μπορέσουν να κρατήσουν ανοιχτούς τους κεντρικούς άξονες.

Στην εθνική οδό δεν υπάρχει κανένα πρόβλημα, ενώ αλυσίδες θα πρέπει να έχουν μαζί τους οι οδηγοί που κινούνται προς Καρπενήσι, προς Δομοκό και προς Μπράλο, γιατί ίσως χρειαστεί να τις χρησιμοποιήσουν, αφού οι συνθήκες αλλάζουν από ώρα σε ώρα και η χιονόπτωση είναι συνεχής.

Από νωρίς το πρωί άρχισε να χιονίζει στα βόρεια προάστια της Λαμίας, όπου το "έστρωσε" σε στέγες και αυτοκίνητα, ενώ στο κέντρο έριχνε χιονόνερο. Από τις δέκα το πρωί και στο κέντρο έχουμε ασθενή χιονόπτωση.

Οι δυνάμεις Πολιτικής Προστασίας συνεχίζουν και βρίσκονται σε επιφυλακή και για τα πλημμυρικά φαινόμενα του Σπερχειού ποταμού.

Η στάθμη του ποταμού τις προηγούμενες ώρες είχε πέσει και έτσι δόθηκε ξανά σε κυκλοφορία ο δρόμος Λαμίας - Φραντζή, που είχε διακοπεί στον Φραντζόμυλο.

Πηγή: lamiareport.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια

ΠΡΟΣΟΧΗ! Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το site. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση