GRID_STYLE

NONE

ΡΟΗ:

latest

Τον άφησαν απλήρωτο και τα έκανε λαμπόγυαλο - Εισέβαλε στο κτίριο με...εκσκαφέα - ΒΙΝΤΕΟ

Ένας οδηγός εκσκαφικού μηχανήματος εισέβαλε στο κτίριο, καταστρέφοντας τα πάντα στο πέρασμα του. Ο άνδρας ισχυρίζεται ότι του χρωσ...

Ένας οδηγός εκσκαφικού μηχανήματος εισέβαλε στο κτίριο, καταστρέφοντας τα πάντα στο πέρασμα του. Ο άνδρας ισχυρίζεται ότι του χρωστούσαν 600 λίρες.

Το βίντεο δείχνει τον εκσκαφέα να μπαίνει στο ξενοδοχείο στο Λίβερπουλ και μάλιστα την ίδια ημέρα που οι εργάτες είχαν ολοκληρώσει τις εργασίες τους και ήταν έτοιμοι να το παραδώσουν. Ανέβηκε τα σκαλιά κάνοντας θρύψαλα την κεντρική είσοδο.

Στη συνέχεια διέλυσε τοίχους αλλά και τη ρεσεψιόν. Αρκετοί εργάτες βιντεοσκόπησαν το περιστατικό και μάλιστα ακούγονται κάποιοι να τον επευφημούν, ενώ άλλοι προσπαθούσαν να τον σταματήσουν.

"Αυτό συμβαίνει όταν δεν σε πληρώνουν. Δεν μπορείς να κάνεις τέτοια σε έναν εργαζόμενο. Είναι άρρωστος" ακούγεται ένας άνδρας στο βίντεο.

Πηγή: dailymail

Δεν υπάρχουν σχόλια

ΠΡΟΣΟΧΗ! Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το site. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση