GRID_STYLE

NONE

ΡΟΗ:

latest

Μυθική πρόταση γάμου σε αεροσυνοδό εν πτήσει - ΒΙΝΤΕΟ

Τη βοήθεια ολόκληρου του αεροπλάνου ζήτησε και πήρε ένας Ιταλός για να κάνει πρόταση γάμου στην αεροσυνοδό φίλη του, εν πτήσει. Ο ...

Τη βοήθεια ολόκληρου του αεροπλάνου ζήτησε και πήρε ένας Ιταλός για να κάνει πρόταση γάμου στην αεροσυνοδό φίλη του, εν πτήσει.

Ο Στέφανο, όπως είναι το όνομά του, είχε κλείσει θέση στην πτήση από τη Ρώμη προς το Ντουμπάι, που ήξερε πως θα δουλεύει η κοπέλα του εκείνη τη μέρα.

Η Βιτόρια, όπως είναι το δικό της όνομα, δούλευε στην πρώτη θέση κι ενώ βρισκόταν εκεί, αυτός με τη βοήθεια του υπόλοιπου πληρώματος και των επιβατών, στόλισαν όλο το αεροπλάνο με καρδούλες και μπαλόνια.

Οι επιβάτες, μαζί με το πλήρωμα, κρατούσαν καρδιές και φωτογραφίες του καλού της, ενώ φώναζαν «ναι» σε διάφορες γλώσσες, ενώ εκείνη περπατούσε στο διάδρομο, στο τέλος του οποίου βρισκόταν εκείνος γονατιστός στο ένα πόδι με το δαχτυλίδι στο χέρι του.

Η έκφραση του προσώπου της ήταν ανεκτίμητη και το βίντεο έγινε αμέσως viral.

Δείτε το βίντεο:

Δεν υπάρχουν σχόλια

ΠΡΟΣΟΧΗ! Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το site. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση