GRID_STYLE

NONE

ΡΟΗ:

latest

Έλενα Χριστοπούλου: Η ένοπλη επίθεση, η συνάντηση με τους δράστες και ο ψυχίατρος - ΒΙΝΤΕΟ

Η Έλενα Χριστοπούλου μίλησε στην εκπομπή «Τhe 2night Show» του Γρηγόρη Αρναούτογλου για την ένοπλη επίθεση που δέχτηκε με τον πρώη...

Η Έλενα Χριστοπούλου μίλησε στην εκπομπή «Τhe 2night Show» του Γρηγόρη Αρναούτογλου για την ένοπλη επίθεση που δέχτηκε με τον πρώην σύζυγό της Πάνο Καλλίτση πριν από μερικά χρόνια, μετά από την οποία χρειάστηκε να πάει σε ψυχίατρο-ψυχολόγο.

Η Έλενα αποκάλυψε πως δεν έχει πρόβλημα να μιλήσει γι’ αυτό όμως επίσης παραδέχτηκε πως από τότε φοβάται πολύ. Ότι δηλαδή δεν γυρνάει σπίτι βράδυ χωρίς να έχει μία παρέα, έστω και από το τηλέφωνο συνομιλώντας.

Επίσης, η Έλενα Χριστοπούλου μίλησε και για τη συνάντησή της με τους δράστες στα δικαστήρια. «Έχουμε συναντηθεί μοιραία στα δικαστήρια. Και αν τους συναντούσα θα τους έλεγα «Λυπάμαι»», εννοώντας ότι μόνο λύπήση νιώθει για εκείνους και γι’ αυτό που έκαναν.

Δείτε το βίντεο:

.Πηγή: gossiptv.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια

ΠΡΟΣΟΧΗ! Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το site. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση