GRID_STYLE

NONE

ΡΟΗ:

latest

Κανέλλη: Ο Νίμιτς είναι επαγγελματίας της Νατοϊκής επιβολής στα Βαλκάνια

"Κάνετε με τη Συμφωνία των Πρεσπών, με μια κρίσιμη μάζα 9 βουλευτών, τη μεγάλη επανάσταση της προόδου. Είναι ιστορική πρόοδος...

"Κάνετε με τη Συμφωνία των Πρεσπών, με μια κρίσιμη μάζα 9 βουλευτών, τη μεγάλη επανάσταση της προόδου. Είναι ιστορική πρόοδος να υπάρχει νατοϊκός κομμουνιστής! Αυτό μας λέτε! Νατοϊκός Αριστερός!¨, ανέφερε η βουλευτής του ΚΚΕ Λιάνα Κανέλλη, μιλώντας στην Ολομέλεια.

"Έρχεστε σήμερα και μας λέτε ότι να εκπληρώσει κάποιος πλήρως τις επιταγές του ΝΑΤΟ είναι πρόοδος", είπε απευθυνόμενη στην κυβέρνηση η Λιάνα Κανέλλη και πρόσθεσε: "σήμερα που μιλάμε εμείς εδώ, αφού φωνάξατε στον κ. Νίμιτς ‘happy birthday' κάτω από μια τέντα στις Πρέσπες, τον φωνάξατε και ήρθε να δώσει συνέντευξη στο ΑΠΕ-ΜΠΕ, δηλαδή στο Αθηναϊκό Μακεδονικό Πρακτορείο, και να λέει ότι ‘ή περνάει η Συμφωνία ή μπορεί να προβλέψει πολλά σενάρια, μερικά και αρκετά επικίνδυνα, αν δεν περάσει η Συμφωνία'. Αυτό πώς το λένε διεθνώς; Εκτίμηση το λένε; Του κεντρικού διαπραγματευτή, του επαγγελματία, επί 25 χρόνια, της επιβολής της Νατοϊκής επιβολής στα Βαλκάνια, δια του Μακεδονικού; Πώς το λένε δηλαδή αυτό; Γιατί τι λέει; Ότι ειρήνη, ασφάλεια και φιλία μπορεί να συμβούν με τη Συμφωνία αυτή παρά με τη συνέχιση της διαμάχης. Και ότι δεν υπάρχει άλλος τρόπος, πέρα από τη Συμφωνία".

Η βουλευτής του ΚΚΕ κατηγόρησε την κυβέρνηση ότι "πήρε την πολιτική των προηγουμένων, βαθύτατα πληγωτική και αντιλαϊκή, με δύο μνημόνια, και της πρόσθεσε και ένα τρίτο". Είπε ακόμη ότι "τολμάει να μιλάει και η ΝΔ για κυριαρχικά δικαιώματα, έχοντας υπογράψει και ψηφίσει, από κοινού, την καταχρέωση του ελληνικού λαού, μέχρι το 2060 και επί διαφοράς, με το σύνολο δομών, υποδομών, αρχαίων, τάφων, ιστορίας, των πάντων, σε ένα υπερταμείο, όπου πάσα διαφορά με τους δανειστές, θα πηγαίνει στα δικαστήρια του Λουξεμβούργου με δίκαιο αγγλικό".

Πηγή: ΑΠΕ-ΜΠΕ

Δεν υπάρχουν σχόλια

ΠΡΟΣΟΧΗ! Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το site. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση