GRID_STYLE

NONE

ΡΟΗ:

latest

Σάλος στην Τουρκία από την απαγόρευση στις γυναίκες: Μη γλείφετε το παγωτό σας δημοσίως

Σάλο έχει προκαλέσει η συμβουλή του δήμου Bagcilar στην Κωνσταντινούπολη στις γυναίκες της περιοχής να μη γλείφουν το παγωτό τους ...

Σάλο έχει προκαλέσει η συμβουλή του δήμου Bagcilar στην Κωνσταντινούπολη στις γυναίκες της περιοχής να μη γλείφουν το παγωτό τους δημοσίως.

«Αν θέλετε να είστε μία γυναίκα με επίπεδο στην Κωνσταντινούπολη, μη γλείφετε το παγωτό σας δημοσίως», τονίζει ο Δήμος του προαστίου Bagcilar στην Κωνσταντινούπολη.

Αρκετές νεαρές γυναίκες εγγράφηκαν στο σεμινάριο του δήμου Bağcılar στην Κωνσταντινούπολη υπό τον τίτλο «Πώς να είσαι μια Κυρία», αποτρέποντας τις γυναίκες να τρώνε δημοσίως παγωτό χωνάκι ή ξυλάκι.

Στα μαθήματα, τα οποία παραδόθηκαν κατά τη διάρκεια δίωρων διαλέξεων μια φορά την εβδομάδα, δόθηκαν πολλές συμβουλές για την εθιμοτυπία, συμπεριλαμβανομένης της ορθής ένδυσης, του περπατήματος και της ομιλίας καθώς και για τον τρόπο κατανάλωσης παγωτών.

Η απαγόρευση του δήμου προκάλεσε σάλο στα social media . Ορισμένοι χρήστες των κοινωνικών μέσων ενημέρωσης επέκριναν την πρόταση ως «απειλή για την ελευθερία της γυναίκας», ενώ άλλοι υπερασπίστηκαν την ιδέα, υπονοώντας ότι κανείς δεν θα έπρεπε να γλύφει το παγωτό του δημόσια, οπουδήποτε στον κόσμο, αν θέλει να είναι κομψός ή κομψή, σύμφωνα με ρεπορτάζ της τουρκικής εφημερίδας Hurriyet.«Απλά το πάρτε στο στόμα σας και περιμένετε να λιώσει μόνο του» σχολίασε χαριτολογώντας ένας Τούρκος χρήστης του Twitter. Όταν μάλιστα ρωτήθηκε πώς θα έπρεπε τότε να καταναλωθεί μια μπανάνα απάντησε σαρκαστικά: «Με πιρούνι και μαχαίρι, φυσικά».

Δεν υπάρχουν σχόλια

ΠΡΟΣΟΧΗ! Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το site. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση