GRID_STYLE

NONE

ΡΟΗ:

latest

Ξεκινούν την Τρίτη οι συζητήσεις του οικονομικού επιτελείου με τους επικεφαλής των Θεσμών - Ποια είναι η ατζέντα

Με το μεγάλο "αγκάθι" των εκκρεμοτήτων στα χρηματοπιστωτικά θέματα, όπως τα "κόκκινα δάνεια" και το πλαίσιο πο...

Με το μεγάλο "αγκάθι" των εκκρεμοτήτων στα χρηματοπιστωτικά θέματα, όπως τα "κόκκινα δάνεια" και το πλαίσιο που θα διαδεχθεί τον νόμο Κατσέλη για την προστασία της πρώτης κατοικίας, αρχίζουν αύριο, Τρίτη 22 Ιανουαρίου, οι συναντήσεις του οικονομικού επιτελείου με τους επικεφαλής των Θεσμών, στο πλαίσιο της δεύτερης μεταμνημονιακής αξιολόγησης της ελληνικής οικονομίας.

Σύμφωνα με πηγές του υπουργείου Οικονομικών, η εναρκτήρια συνάντηση έχει προγραμματισθεί για τις 5 ατο απόγευμα, ενώ στις 6 θα συζητηθούν τα χρηματοπιστωτικά. Οι συναντήσεις θα γίνουν στον χώρο του υπουργείου Δικαιοσύνης.

Οι επικεφαλής των Θεσμών - της Ευρωπαϊκής Επιτροπής, της Ευρωπαϊκής Κεντρικής Τράπεζας, του ESM και του Διεθνούς Νομισματικού Ταμείου αναμένεται ότι θα παραμείνουν στην Αθήνα έως την Παρασκευή, ενώ το ΔΝΤ έχει προαναγγείλει ότι θα προχωρήσει την ίδια ημέρα σε μία πρώτη ανακοίνωση για τα αποτελέσματα της αξιολόγησης. Η έκθεση της Ευρωπαϊκής Επιτροπής για τη δεύτερη αξιολόγηση αναμένεται στα τέλη Φεβρουαρίου.

Εκτός από τα χρηματοπιστωτικά, μεγάλα "αγκάθια" στην τρέχουσα αξιολόγηση είναι η αύξηση το κατώτατου μισθού και οι ιδιωτικοποιήσεις.

Δεν υπάρχουν σχόλια

ΠΡΟΣΟΧΗ! Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το site. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση