GRID_STYLE

NONE

ΡΟΗ:

latest

Κάτοικος στο Μάτι καταγγέλλει ότι στέλνουν λογαριασμούς ρεύματος σε καμένα σπίτια

Κάτοικος από το πυρόπληκτο Μάτι καταγγέλλει ότι η ΔΕΗ στέλνει ακόμη και σήμερα λογαριασμούς σε σπίτια που έχουν καεί ολοσχερώς. Μιλώντα...

Κάτοικος από το πυρόπληκτο Μάτι καταγγέλλει ότι η ΔΕΗ στέλνει ακόμη και σήμερα λογαριασμούς σε σπίτια που έχουν καεί ολοσχερώς.
Μιλώντας στον τηλεοπτικό σταθμό OPEN ανέφερε ότι δεν μένει πια στο σπίτι του διότι καταστράφηκε ολοσχερώς από τη φωτιά, αλλά έλαβε λογαριασμό της ΔΕΗ για να πληρώσει κανονικά το ρεύμα.
"Μας ήρθε από την πρώτη στιγμή, από τον Σεπτέμβριο, κανονικά λογαριασμός και εκκαθαριστικός και έναντι, κάναμε αίτηση για να διαγραφεί λόγω του ότι είμαστε πυρόπληκτοι και μετά από κάποιους μήνες συνεχίζει να έρχεται κανονικά. Το μόνο που έχει αφαιρεθεί είναι η προμήθεια της ΔΕΗ, και έχουν αφαιρεθεί από τον δήμο και τα δημοτικά τέλη. Όλα τα άλλα, ΕΡΤ, κιλοβάτ κλπ, αναγράφονται κανονικά», είπε.
Μάλιστα, σύμφωνα με το ρεπορτάζ , οι λογαριασμοί της ΔΕΗ έχουν φτάσει σε περισσότερα από 400 καμένα σπίτια.
ΠΗΓΗ: OPEN

Δεν υπάρχουν σχόλια

ΠΡΟΣΟΧΗ! Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το site. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση