GRID_STYLE

NONE

ΡΟΗ:

latest

Σοκάρουν οι περιγραφές από τους αυτόπτες μάρτυρες στο Ναϊρόμπι ΦΩΤΟ -ΒΙΝΤΕΟ

Επίθεση σε ξενοδοχειακό συγκρότημα στην πρωτεύουσα της Κένυας, Ναϊρόμπι, πραγματοποίησαν άγνωστοι ανοίγοντας πυρ κατά των πολιτών ...

Επίθεση σε ξενοδοχειακό συγκρότημα στην πρωτεύουσα της Κένυας, Ναϊρόμπι, πραγματοποίησαν άγνωστοι ανοίγοντας πυρ κατά των πολιτών αλλά και προκαλώντας αλλεπάλληλες εκρήξεις.

Οι επιζώντες έτρεχαν να σωθούν ενώ γύρω τους καίγονται οχήματα και πτώματα μεταφέρονται σε φορεία. Ένας αυτόπτης μάρτυρας είπε ότι είδε τουλάχιστον δύο πτώματα μέσα στο συγκρότημα.

"Είναι φριχτό. Ό,τι είδα είναι φριχτό, είδα έναν άνθρωπο τη στιγμή που έτρεχα έξω και έμοιαζε λες και κομμάτια κρέατα είχαν απλωθεί παντού" ανέφερε ο Τσαρλς Ντζένγκα που διασώθηκε.

'Κρυβόμουν, οι συνεργάτες μου έτρεχαν παντού ολόγυρα. Εγώ κρύφτηκα σε ένα γραφείο. Δεν είδα τον δράστη. Ήταν τρομοκρατική επίθεση. Έτσι πιστεύω" πρόσθεσε.

Αργότερα, η σομαλική ισλαμιστική παραστρατιωτική οργάνωση αλ Σεμπάμπ ανέλαβε την ευθύνη για την επίθεση σε οικοδομικό συγκρότημα που περιλαμβάνει ένα μεγάλο ξενοδοχείο, τράπεζες και γραφεία.

Οι φωτό από Reuters, AP, EPA, τα βίντεο από την Daily Mail

Δεν υπάρχουν σχόλια

ΠΡΟΣΟΧΗ! Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το site. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση