GRID_STYLE

NONE

ΡΟΗ:

latest

Κατσίκης: Καταλυτικός ο ρόλος των ΑΝΕΛ στις εξελίξεις - ΒΙΝΤΕΟ

«Εμείς οι Ανεξάρτητοι Έλληνες δηλώσαμε ότι αποσύρουμε την εμπιστοσύνη μας από το κυβερνητικό σχήμα και τη στήριξη μας σε αυτό. Και...

«Εμείς οι Ανεξάρτητοι Έλληνες δηλώσαμε ότι αποσύρουμε την εμπιστοσύνη μας από το κυβερνητικό σχήμα και τη στήριξη μας σε αυτό. Και το κάνουμε γιατί; Γιατί δεν στηρίζουμε την Συμφωνία των Πρεσπών που η κυβέρνηση είναι έτοιμη να φέρει προς ψήφιση. Για αυτόν τον λόγο δεν στηρίζουμε πλέον το κυβερνητικό σχήμα», είπε μιλώντας στη Βουλή ο βουλευτής Αττικής των ΑΝΕΛ, Κωνσταντίνος Κατσίκης.

Και συνέχισε: «Και ξαφνικά εκεί που 3,5 χρόνια ο ΣΥΡΙΖΑ είχε τον πρώτο λόγο της διακυβέρνησης, τώρα με την αποχώρηση των ΑΝΕΛ τα πράγματα αλλάζουν και ο ρόλος μας επιβεβαιώνεται. Ρόλος καταλυτικός ως προς την εξέλιξη των γεγονότων. Ρόλος ρυθμιστικός ως προς τις εξελίξεις και ρόλος ιστορικός στην προσπάθεια της χώρας να τερματίσει την οικονομική κρίση.

Χωρίς την δική μας συμμετοχή, δεν θα μπορούσε να υπάρξει η συνεργασία που έβγαλε τη χώρα από τα μνημόνια. Ο ρόλος μας δεν σταματά εδώ, συνεχίζουμε να διαμορφώνουμε τις εξελίξεις. Αποχωρώντας από το κυβερνητικό σχήμα προκαλέσαμε τη σημερινή διαδικασία και οδηγήσαμε τον πρωθυπουργό να ζητήσει ψήφο εμπιστοσύνης.

Φτάνουμε στην στιγμή που οι ΑΝΕΛ δικαιώνονται γιατί στηρίξαμε και διαμορφώσαμε τις πολιτικές αποφάσεις που βελτιώνουν την καθημερινότητα των πολιτών και δίνουν ανάσα στους ασθενέστερους.

Φτάσαμε στο τέλος αυτής της διαδρομής γιατί μείναμε πιστοί στις αρχές μας και στις δεσμεύσεις μας απέναντι στον ελληνικό λαό. Το εθνικό θέμα είναι κόκκινη γραμμή για εμάς», κατέληξε.

Δείτε το βίντεο:

Δεν υπάρχουν σχόλια

ΠΡΟΣΟΧΗ! Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το site. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση