GRID_STYLE

NONE

ΡΟΗ:

latest

Πασίγνωστος Έλληνας παρουσιαστής συγκινεί - Μαθαίνει μαζί με τον γιο του τη νοηματική γλώσσα - ΒΙΝΤΕΟ

Πασίγνωστος Έλληνας παρουσιαστής αποκάλυψε ότι μαθαίνει τη νοηματική γλώσσα μαζί με τον γιο του προκειμένου να μπορούν να επικοινωνούν με...

Πασίγνωστος Έλληνας παρουσιαστής αποκάλυψε ότι μαθαίνει τη νοηματική γλώσσα μαζί με τον γιο του προκειμένου να μπορούν να επικοινωνούν με κωφάλαλους!
Ο λόγος για τον Φώτη Σεργουλόπουλο, ο οποίος, καλεσμένος στην εκπομπή Έλα χαμογέλα στο Open Tv αποκάλυψε ότι εδώ και τρία χρόνια μαθαίνει τη νοηματική γλώσσα και μάλιστα τη μαθαίνει μαζί του και ο πεντάχρονος γιος του Γιώργος.
Όπως είπε, αφορμή για να κάνει κάτι τέτοιο στάθηκε το γεγονός ότι ο πατέρας φίλου του μικρού Γιωργάκη είναι κωφάλαλος με τον οποίο ο Φώτης δεν μπορούσε να επικοινωνήσει.
Αποφάσισε λοιπόν να πάει σε φροντιστήριο για να μάθει τη νοηματική ενώ τώρα, όπως αποκάλυψε, κάνει ιδιαίτερα μαθήματα στο σπίτι, τα οποία απολαμβάνει και ο μικρός γιος του, ο Γιώργος.
Δείτε στο παρακάτω βίντεο τι είπε ο παρουσιαστής!

Πηγή: gossip-tv.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια

ΠΡΟΣΟΧΗ! Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το site. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση