GRID_STYLE

NONE

ΡΟΗ:

latest

Ποια σχολεία της Αττικής θα μείνουν κλειστά την Πέμπτη

Αρκετά σχολεία της Αττικής θα παραμείνουν κλειστά και αύριο Πέμπτη 10 Ιανουαρίου λόγω της κακοκαιρίας. Η λίστα της Περιφέρειας Αττ...

Αρκετά σχολεία της Αττικής θα παραμείνουν κλειστά και αύριο Πέμπτη 10 Ιανουαρίου λόγω της κακοκαιρίας. Η λίστα της Περιφέρειας Αττικής επικαιροποιείται συνεχώς ανάλογα με την νεότερη ενημέρωση που θα υπάρχει από τους Δήμους.

Στην Π.Ε. Ανατολικής Αττικής ισχύουν τα εξής:

Δήμος Μαραθώνα – Κλειστά θα παραμείνουν όλα τα σχολεία. Δεν υπάρχει ενημέρωση για Παιδικούς και Βρεφονηπιακούς σταθμούς

ΑΥΛΩΝΑΣ: Τα σχολεία Πρωτοβάθμιας και Δευτεροβάθμιας Εκπαίδευσης θα παραμείνουν κλειστά. Ο Παιδικός Σταθμός ΘΑ ΛΕΙΤΟΥΡΓΗΣΕΙ ΚΑΝΟΝΙΚΑ, στις 9.00.

ΑΦΙΔΝΕΣ: Όλα τα σχολεία, αλλά και οι παιδικοί σταθμοί θα παραμείνουν κλειστά. Τα ιδιωτικά εκπαιδευτήρια «Αντωνόπουλου- Εκπαιδευτική Αναγέννηση», μετά από τη βεβαίωση του ιδιοκτήτη που κατατέθηκε στο πρωτόκολλο του Δήμου μας, θα λειτουργήσουν κανονικά.

ΚΑΛΑΜΟΣ & ΑΓ. ΑΠΟΣΤΟΛΟΙ : Όλα τα σχολεία Πρωτοβάθμιας και Δευτεροβάθμιας Εκπαίδευσης, αλλά και οι παιδικοί σταθμοί θα παραμείνουν κλειστά.

ΚΑΠΑΝΔΡΙΤΙ & ΠΟΛΥΔΕΝΔΡΙ : Όλα τα σχολεία Πρωτοβάθμιας και Δευτεροβάθμιας Εκπαίδευσης, αλλά και οι παιδικοί σταθμοί θα παραμείνουν κλειστά.

ΜΑΛΑΚΑΣΑ: Τα σχολεία θα παραμείνουν κλειστά. Ο Παιδικός Σταθμός στο Μήλεσι, ΘΑ ΛΕΙΤΟΥΡΓΗΣΕΙ ΚΑΝΟΝΙΚΑ, στις 9.00.

ΜΑΡΚΟΠΟΥΛΟ: Τα σχολεία θα παραμείνουν κλειστά. Το ΕΠΑΛ Μαρκοπούλου ΘΑ ΛΕΙΤΟΥΡΓΗΣΕΙ ΚΑΝΟΝΙΚΑ.

ΝΕΑ ΠΑΛΑΤΙΑ & ΣΚΑΛΑ ΩΡΩΠΟΥ: Το 1ο Δημοτικό Σχολείο Σκάλας Ωρωπού & Νέων Παλατίων ΘΑ ΠΑΡΑΜΕΙΝΕΙ ΚΛΕΙΣΤΟ, λόγω κτιριακού τεχνικού προβλήματος.

Δεν υπάρχουν σχόλια

ΠΡΟΣΟΧΗ! Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το site. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση