ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Press24.gr

ΚΑΘΗΜΕΡΙΝΗ ΔΗΜΑΓΩΓΙΚΗ ΚΑΙ ΔΙΕΦΘΑΡΜΕΝΗ ΗΛΕΚΤΡΟΝΙΚΗ ΕΦΗΜΕΡΙΔΑ ΜΕ ...ΣΥΝΕΧΕΙΣ ΕΚΔΟΣΕΙΣ - Η ...OFF SHORE ΤΗΣ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗΣ - Ακατάλληλη για αναγνώστες με ευαίσθητο στομάχι. (Τιμή 0 ευρώ - Ετος 6ο). Αποθηκεύστε τη διεύθυνσή μας: press-gr.blogspot.com. Στείλτε τη γνώμη σας, σχόλια και πληροφορίες στο e-mail μας: press.gr@hotmail.com. Η ΔΗΜΟΣΙΟΓΡΑΦΙΑ ΤΩΝ ΠΟΛΙΤΩΝ. Profil στο facebook: Press-gr blogspot

Σας αφορά: Ακόμη τέσσερις ημέρες για την εμπρόθεσμη πληρωμή των τελών κυκλοφορίας

Share it:

Μέχρι την Παρασκευή, 11 Ιανουαρίου θα πρέπει οι ιδιοκτήτες των αυτοκινήτων που δεν έχουν πληρώσει ακόμα τα τέλη κυκλοφορίας να τα καταβάλουν προκειμένου να μην βρεθούν αντιμέτωποι με "τσουχτερά πρόστιμα".

Σημειώνεται ότι η προθεσμία για την πληρωμή των τελών κυκλοφορίας για το 2019 έληγε κανονικά στις 31 Δεκεμβρίου 2018, αλλά το υπουργείο Οικονομικών αποφάσισε να δώσει παράταση για να διευκολύνει εκείνους που δεν πρόλαβαν για διάφορους λόγους να τηρήσουν την αρχική προθεσμία.

Έτσι, αποφάσισε και έδωσε παράταση μέχρι την Παρασκευή 11 Ιανουαρίου για την εμπρόθεσμη καταβολή των τελών κυκλοφορίας, αλλά και για τη θέση των οχημάτων σε εκούσια ακινησία.

Σε περίπτωση εκπρόθεσμης καταβολής, οι ιδιοκτήτες θα κληθούν να πληρώσουν τα διπλά.

Share it:
Reactions:

Οικονομία

Σχολιάστε το άρθρο:

0 comments:

ΠΡΟΣΟΧΗ! Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το site. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση