GRID_STYLE

NONE

ΡΟΗ:

latest

Απειλές σε Παπακώστα, Ζουράρι και Δανέλλη για τη Συμφωνία των Πρεσπών

Αντιμέτωπα με σειρά απειλών βρίσκονται τις τελευταίες ημέρες κυβερνητικά στελέχη με αφορμή την επικείμενη Συμφωνία των Πρεσπών. Σύμφωνα ...

Αντιμέτωπα με σειρά απειλών βρίσκονται τις τελευταίες ημέρες κυβερνητικά στελέχη με αφορμή την επικείμενη Συμφωνία των Πρεσπών.
Σύμφωνα με την ''εφημερίδα των Συντακτών'', φωτογραφίες με λιωμένα κεφάλια, τηλεφωνικές απειλές σε βάρος των ίδιων και των συγγενών τους είναι υποθέσεις με τις οποίες ασχολούνται ήδη η Αστυνομία και η Εισαγγελία.
Στο στόχαστρο Κατερίνα Παπακώστα, Κώστας Ζουράρις και Σπύρος Δανέλλης, που φέρονται να έχουν δεχτεί απειλές κατά της ζωής τους.
Ειδικότερα, η υφυπουργός Προστασίας του Πολίτη, Κατερίνα Παπακώστα έχει δεχθεί φακέλους με φωτογραφίες που απεικονίζουν λιωμένα κεφάλια γυναικών, με την προειδοποίηση ότι θα της συμβεί το ίδιο αν ψηφίσει υπέρ της Συμφωνίας.
Σύμφωνα με το δημοσίευμα, ο Κώστας Ζουράρις αν και έχει δηλώσει ότι δεν θα ψηφίσει τη συμφωνία αλλά θα στηρίξει την κυβέρνηση, δέχεται σειρά τηλεφωνημάτων όπου άγνωστοι απειλούν τη ζωή του.
Απειλητικά τηλεφωνήματα, όμως έχει δεχθεί και ο βουλευτής του Ποταμιού Σπύρος Δανέλλης. Άγνωστοι απειλούν τη ζωή του ίδιου αλλά και της οικογένειάς του και ειδικότερα της συζύγου και της κόρης του.

Δεν υπάρχουν σχόλια

ΠΡΟΣΟΧΗ! Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το site. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση