GRID_STYLE

NONE

ΡΟΗ:

latest

ΜΕΤΑ ΤΟ "ΔΙΑΖΥΓΙΟ" με τον Καμμένο! Ο Τσίπρας θα ζητήσει ψήφο εμπιστοσύνης...

Ο πρωθυπουργός Αλέξης Τσίπρας θα ζητήσει την ψήφο εμπιστοσύνης της Βουλής. Η διαδικασία πιθανότατα θα ξεκινήσει την Τρίτη και θα ολοκληρωθε...


Ο πρωθυπουργός Αλέξης Τσίπρας θα ζητήσει την ψήφο εμπιστοσύνης της Βουλής. Η διαδικασία πιθανότατα θα ξεκινήσει την Τρίτη και θα ολοκληρωθεί το βράδυ της Πέμπτης με την ψηφοφορία..
Σημειώνεται ότι απόψε στις 8 μμ ο κ. Τσίπρας θα πραγματοποιήσει ομιλία στο Μέγαρο Μουσικής, στο πλαίσιο της εκδήλωσης «Το στοίχημα της Συμφωνίας των Πρεσπών».

Ανακοινώνοντας ότι θα ζητήσει ψήφο εμπιστοσύνης, στη δήλωση του έξω από το Μαξίμου μετά το "διαζύγιο", ο κ. Τσίρπας ανέφερε:
"Είχα μια έντιμη και ειλικρινή συνεργασία με τον Πάνο Καμμένο όλα αυτά τα χρόνια. Ήταν σε όλους γνωστές οι ιδεολογικές μας διαφορές. Συνεργαστήκαμε έντιμα με γνώμονα το Εθνικό συμφέρον.
Βγάλαμε τη χώρα από τα μνημόνια και ανοίξαμε το δρόμο για την καταπολέμηση της διαφθοράς. Θέλω να ευχαριστήσω τον Πάνο Καμμένο για την αναντικατάστατη συμβολή του αυτά τα χρόνια.
Ζήτησα καθαρές κουβέντες. Τον ευχαριστώ γιατί ανταποκρίθηκε σε αυτό το κάλεσμα. Σήμερα μου ανακοίνωσε ότι αποχωρεί από την κυβέρνηση. Βασική μου επιδίωξη είναι να αποκατασταθεί ο ρόλος και η θέση της χώρας στο διεθνές στερέωμα, να εξασφαλίσουμε ότι η χώρα μέσα από τις συμμαχίες και την πορεία της αποτελεί πυλώνα σταθερότητας και ασφάλειας στη Μεσόγειο. Εχω διαμηνύσει με απόλυτη σαφήνεια, ότι μπροσ΄τα στο προφανές εθνικό συμφέρον, δεν πρόκειται να λογαριάσω ρίσκο και πολιτικό κόστος.
Ο νέος υπουργός Αμυνας που θα ορκιστεί τις επόμενες ημέρες θα είναι ο Α/ΓΕΕΘΑ, ναύαρχος Αποστολάκης. Κι αυτό είναι σαφές μήνυμα ότι δεν πρόκειται να διακινδυνεύσω την πορεία που έχουμε χαράξει."

Δεν υπάρχουν σχόλια

ΠΡΟΣΟΧΗ! Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το site. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση