GRID_STYLE

NONE

ΡΟΗ:

latest

Βενιζέλος: Η κεντροαριστερά του Τσίπρα χτίζεται με την αποστασία των ΑΝΕΛ και της Παπακώστα

Δριμεία επίθεση σε βάρος της κυβέρνησης εξαπέλυσε ο πρώην πρόεδρος του ΠΑΣΟΚ Ευάγγελος Βενιζέλος κατηγορώντας προσωπικά τον κ. Τσίπρα ότι...

Δριμεία επίθεση σε βάρος της κυβέρνησης εξαπέλυσε ο πρώην πρόεδρος του ΠΑΣΟΚ Ευάγγελος Βενιζέλος κατηγορώντας προσωπικά τον κ. Τσίπρα ότι μεταχειρίστηκε το “Σκοπιανό” για να πλήξει τους πολιτικούς του αντιπάλους.
“Ο κ. Τσίπρας ήξερε πολύ καλά ότι το ονοματολογικό ήταν ζήτημα ταυτοτικό. Ήθελε να χρησιμοποιήσει εξ αρχής το στοιχείο του ονόματος ως εργαλείο για τη μετατόπισή του από τον κ. Καμμένο στο πεδίο της δήθεν κεντροαριστεράς, βασισμένης στην αποστασία τεσσάρων βουλευτών των ΑΝΕΛ και της κ.Παπακώστα. Αυτά είναι τα θεμέλια της νέας κεντροαστιστεράς, στην οποία θέλει να ηγηθεί. Δεν τον ενδιαφέρει η ταυτότητα της Μακεδονίας αλλά η νέα Αριστερά υπό την ηγεμονία του ΥΡΙΖΑ με πρόθυμες ουρές” είπε ο κ. Βενιζέλος.
Ο πρώην Πρόεδρος του ΠΑΣΟΚ έκανε εκτενή αναφορά στο διαζύγιο Τσίπρα-Καμμένου υποστηρίζοντας ότι ο κ. Τσίπρας μεταχειρίστηκε τον κ. Καμμένο όπως αρμόζει σε σχέση πολιτικών συνενόχων. “Η μεταχείριση του κ. Καμμένου είναι διδακτική και προειδοποιητική για τους νέους συνοδοιπόρους του” είπε.
Καταλήγοντας, ο κ. Βενιζέλος καταδίκασε απερίφραστα τις ύβρεις, τους προπηλακισμούς, τις μολότοφ, τις απειλές τις αφίσες, τόνισε όμως ότι δεν ξεχνά τις ύβρεις ΣΥΡΙΖΑ και ΑΝΕΛ, τις βάρβαρες έως γελοιότητος απόπειρες δολοφονίας χαρακτήρων που η κυβέρνηση συνεχίζει μέχρι σήμερα με βιασμό των θεσμών. “Διχάζετε την κοινωνία εν ψυχρώ, την κάνετε να νιώθει αποκομμένη από τους δημοκρατικούς και κοινοβουλευτικούς θεσμούς. Εκτρέφετε τον εθνικολαϊκισμό άλλοτε ως έκφρασή του και άλλοτε ως δήθεν αντίπαλοί του. Όχι λοιπόν μαθήματα πατριωτισμού και ευθύνης σε εμάς και σε εμένα προσωπικά” είπε ο κ. Βενιζέλος.
Πηγή: Real.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια

ΠΡΟΣΟΧΗ! Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το site. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση