GRID_STYLE

NONE

ΡΟΗ:

latest

Πέθανε ο πατέρας του Γιώργου Λάνθιμου...

Μετά την χαρά ήρθε η λύπη για τον Γιώργο Λάνθιμο. Δύο ημέρες ύστερα από τις 10 υποψηφιότητες στα βραβεία Όσκαρ ια την ταινία του «The ...

Μετά την χαρά ήρθε η λύπη για τον Γιώργο Λάνθιμο.
Δύο ημέρες ύστερα από τις 10 υποψηφιότητες στα βραβεία Όσκαρ ια την ταινία του «The Favorite», ο σκηνοθέτης έχασε τον πατέρα του, Αντώνη.
Σύμφωνα με πληροφορίες, ο Αντώνης Λάνθιμος, αντιμετώπιζε σοβαρά προβλήματα υγείας το τελευταίο διάστημα και άφησε την τελευταία του πνοή το πρωί της Παρασκευής.
Ο Αντώνης Λάνθιμος γεννηθείς το 1944 ήταν μπασκετμπολίστας στον Α.Ο. Παγκρατίου και την Εθνική Ελλάδος, τις δεκαετίες του '60 και του '70 και αγωνιζόταν ως φόργουορντ (1.93μ) και ξεχώριζε για την πλαστικότητα των κινήσεων του. 
Λόγω των προβλημάτων υγείας που αντιμετώπιζε, δεν μπορούσε να παρακολουθήσει από κοντά τις βραδιές των σημαντικών διακρίσεων του γιου του, ή τον γάμο του με την Αριάν Λαμπέντ στο Λονδίνο.

Δεν υπάρχουν σχόλια

ΠΡΟΣΟΧΗ! Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το site. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση