GRID_STYLE

NONE

ΡΟΗ:

latest

Χρονιά γένους θηλυκού: Κορίτσι και το πρώτο μωρό που γεννήθηκε στην Κομοτηνή

Ένα υγιέστατο κοριτσάκι βάρους 3,2 κιλών είναι το πρώτο μωρό της Κομοτηνής για το 2019 καθώς γεννήθηκε στις 10.20 στο «Σισμανόγλει...

Ένα υγιέστατο κοριτσάκι βάρους 3,2 κιλών είναι το πρώτο μωρό της Κομοτηνής για το 2019 καθώς γεννήθηκε στις 10.20 στο «Σισμανόγλειο» Γενικό Νοσοκομείο Κομοτηνής.

Η μικρούλα είναι το πρώτο παιδί της Αγγελικής Λαμπριανίδου και του Γιώργου Αναστασιάδη, οι οποίοι πλέουν φυσικά σε πελάγη ευτυχίας, ανάλογης με αυτήν που εύχονται ενόψει του νέου έτους σε όλο τον κόσμο.

Το νεαρό ζευγάρι απευθύνει και τις θερμές ευχαριστίες του προς τους μαιευτήρες Ζαφείρη Χατζηθεοφάνους και Βέρα Αβραμίδου, καθώς και σε όλες τις νοσηλεύτριες της μαιευτικής κλινικής του νοσοκομείου για την άψογη φροντίδα.

Τις ευχές του μέσα από το inkomotini.news στέλνει και ο Διοικητής του Νοσοκομείου κ. Γιώργος Φιλιππίδης: «Εύχομαι στη νεογέννητη μικρούλα να έχει πάντα υγεία, όπως επίσης και οι γονείς της, και να την χαίρονται βλέποντάς την να μεγαλώνει», ενώ συγχαίρει και ευχαριστεί για «την ευσυνειδησία και την επαγγελματική τους επάρκεια», γιατρούς και νοσηλευτικό προσωπικό, που «όπως κάθε μέρα έτσι και σήμερα βρίσκονται στο καθήκον με αγάπη για τον συνάνθρωπο».

Δεν υπάρχουν σχόλια

ΠΡΟΣΟΧΗ! Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το site. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση