GRID_STYLE

NONE

ΡΟΗ:

latest

Απάντηση Γεωργιάδη σε Πολάκη: Είσαι ψεύτης

Ανικανότητα να προστατεύσει την ανωνυμία των προστατευομένων μαρτύρων στην υπόθεση Novartis καταλογίζει στην εισαγγελία ο Άδωνις Γεωργιάδ...

Ανικανότητα να προστατεύσει την ανωνυμία των προστατευομένων μαρτύρων στην υπόθεση Novartis καταλογίζει στην εισαγγελία ο Άδωνις Γεωργιάδης και προκαλεί μέσω Twitter τον Παύλο Πολάκη να αποδείξει τους ισχυρισμούς του, ότι ο αντιπρόεδρος της ΝΔ αποκάλυψε τα ονόματά τους.
«Φυσικά και γνωρίζω πλέον ποιοι είναι οι άλλοι δύο, όπως άπαντες οι ασχολούμενοι με το θέμα τους γνωρίζουν, αφού η Εισαγγελία απέτυχε να προστατεύσει την ανωνυμία τους από ανικανότητα, αλλά ποτέ δημοσίως δεν είπα το όνομα τους και προκαλώ να ανεβάσει ηχητικό που τα λέω ο ψεύτης», αναφέρει σε tweet Άδωνις Γεωργιάδης.
Είχε προηγηθεί tweet του αναπληρωτή υπουργού Υγείας, Παύλου Πολάκη, όπου μεταξύ άλλων ισχυριζόταν: «Όταν εγώ δημοσιεύω φωτογραφία του Μανιαδάκη, αφού έχει πει ο δικηγόρος του πως είναι πρώην προστατευόμενος μάρτυρας, είμαι «ένοχος για εσχάτη προδοσία κατά του πολιτεύματος». Όταν ο Γεωργιάδης αναφέρει τα ονόματα των άλλων δύο προστατευόμενων μαρτύρων (που δεν τους ξέρει κανείς!), τότε για τα ΜΜΕ της σαπίλας είναι απλώς Πέμπτη».

Δεν υπάρχουν σχόλια

ΠΡΟΣΟΧΗ! Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το site. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση