GRID_STYLE

NONE

ΡΟΗ:

latest

Κλέφτης ντυμένος "Άγιος Βασίλης" διέρρηξε σπίτι στη Μεσσηνία

Τον τρόμο έζησε ένα ζευγάρι στη Μικρή Μαντίνεια όταν πέντε διαρρήκτες εισέβαλαν στο σπίτι τους την Παραμονή της Πρωτοχρονιάς. Σύμφ...

Τον τρόμο έζησε ένα ζευγάρι στη Μικρή Μαντίνεια όταν πέντε διαρρήκτες εισέβαλαν στο σπίτι τους την Παραμονή της Πρωτοχρονιάς.

Σύμφωνα με το eleftheriaonline.gr, το ζευγάρι δεν πίστευε στα μάτια του όταν διαπίστωσε πως ο ένας από τους κακοποιούς είχε μεταμφιεστεί σε Άγιο Βασίλη. Οι διαρρήκτες πιθανολογείται ότι μπήκαν από την ανασφάλιστη μπαλκονόπορτα καθώς οι αστυνομικοί δεν βρήκαν ίχνη παραβίασης.

Όταν οι δράστες έφτασαν στην κρεβατοκάμαρα, το ζευγάρι ξύπνησε και αντίκρισε έντρομο τους διαρρήκτες. Οι εισβολείς δεν πείραξαν τους ενοίκους, αλλά έφυγαν βιαστικά έχοντας ήδη αρπάξει μικρό χρηματικό ποσό, ένα χρυσό σταυρό, μία αλυσίδα, κινητά τηλέφωνα και την σταθερή συσκευή του τηλεφώνου.

Όπως αναφέρει το δημοσίευμα ο ιδιοκτήτης του σπιτιού αναγκάστηκε να βγει στο δρόμο και να σταματήσει έναν περαστικό οδηγό για να του ζητήσει να ειδοποιήσει την Αστυνομία.

Πηγή πληροφοριών: eleftheriaonline.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια

ΠΡΟΣΟΧΗ! Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το site. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση