GRID_STYLE

NONE

ΡΟΗ:

latest

Τσίπρας και Καμμένος ανοίγουν τα «χαρτιά» τους… τηλεοπτικά

Μέσω τηλεοπτικών συνεντεύξεων που θα παραχωρήσουν την ίδια ημέρα με διαφορά μιας ώρας, αναμένεται να ανοίξουν τα χαρτιά τους για τ...

Μέσω τηλεοπτικών συνεντεύξεων που θα παραχωρήσουν την ίδια ημέρα με διαφορά μιας ώρας, αναμένεται να ανοίξουν τα χαρτιά τους για το μέλλον της κυβερνητικής συνεργασίας ο Πρωθυπουργός Αλέξης Τσίπρας και ο κυβερνητικός του εταίρος Πάνος Καμμένος.

Συγκεκριμένα, όπως έχει γινεί γνωστό εδώ και μέρες ο Αλέξης Τσίπρας θα εμφανιστεί στο δελτίο ειδήσεων του Open στις 19.00, όπου θα παραχωρήσει συνέντευξη στην Έλλη Στάη.

Υπενθυμίζεται ότι η παρουσία του Πρωθυπουργού στο δελτίο του Open ήταν προγραμματισμένη αρχικά για σήμερα, Τρίτη, αλλά τελικά αναβλήθηκε για την Τετάρτη.

Το απόγευμα της Τρίτης, έγινε γνωστό ότι ο υπουργός Εθνικής Άμυνας και πρόεδρος των Ανεξαρτήτων Ελλήνων, Πάνος Καμμένος, θα εμφανιστεί και αυτός την Τετάρτη στο κεντρικό δελτίο ειδήσεων του Star, με τη Μάρα Ζαχαρέα, στις 19:55, όπου θα σχολιάσει όλα τα ζητήματα της επικαιρότητας και θα δώσει απαντήσεις για την στάση των ΑΝΕΛ έναντι της κυβέρνησης, εν όψει της ψήφισης της Συμφωνίας των Πρεσπών από την σκοπιανή Βουλή.

Αξίζει να σημειωθεί ότι το πρωί της Τετάρτης θα συνεδριάσουν τα κορυφαία κομματικά όργανα των Ανεξάρτητων Ελλήνων, η Κοινοβουλευτική Ομάδα και η Εκτελεστική Επιτροπή, όπου θα καθοριστεί η πορεία αποχώρησης του κόμματος από την κυβέρνηση ενόψει της ψήφισης της Συμφωνίας των Πρεσπών.

Δεν υπάρχουν σχόλια

ΠΡΟΣΟΧΗ! Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το site. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση