Press24.gr

ΚΑΘΗΜΕΡΙΝΗ ΔΗΜΑΓΩΓΙΚΗ ΚΑΙ ΔΙΕΦΘΑΡΜΕΝΗ ΗΛΕΚΤΡΟΝΙΚΗ ΕΦΗΜΕΡΙΔΑ ΜΕ ...ΣΥΝΕΧΕΙΣ ΕΚΔΟΣΕΙΣ - Η ...OFF SHORE ΤΗΣ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗΣ - Ακατάλληλη για αναγνώστες με ευαίσθητο στομάχι. (Τιμή 0 ευρώ - Ετος 6ο). Αποθηκεύστε τη διεύθυνσή μας: press-gr.blogspot.com. Στείλτε τη γνώμη σας, σχόλια και πληροφορίες στο e-mail μας: press.gr@hotmail.com. Η ΔΗΜΟΣΙΟΓΡΑΦΙΑ ΤΩΝ ΠΟΛΙΤΩΝ. Profil στο facebook: Press-gr blogspot

ΠΟΕΔΗΝ: Αεροδιακομιδές ... γιατρών λόγω υπερκόπωσης

Share it:
Τις αεροδιακομιδές γιατρών για την περίθαλψή τους λόγω υπερκόπωσης καθώς και τις σοβαρές ελλείψεις που σημειώνονται στο νοσοκομείο Σαντορίνης καταγγέλλει η Πανελλήνια Ομοσπονδία Εργαζομένων στα Δημόσια Νοσοκομεία (ΠΟΕΔΗΝ).
«Τώρα δεν γίνονται μόνο αεροδιακομιδές ασθενών αλλά και γιατρών λόγω υπερκόπωσης, με πιο πρόσφατη την προχθεσινή της γυναικολόγου» αναφέρει σε ανακοίνωση η Ομοσπονδία, και προσθέτει πως εκτός από τη γυναικολόγο, έγιναν διακομιδές για τον νευρολόγο, την οδοντίατρο, τον αναισθησιολόγο και τον ακτινολόγο.Μάλιστα, οι γιατροί έχουν υποβάλλει αναφορά στον εισαγγελέα Νάξου για την επικινδυνότητα των υπηρεσιών λόγω εντατικοποίησης της εργασίας τους.
Παράλληλα, η ΠΟΕΔΗΝ επισημαίνει ότι «το Νοσοκομείο ξεκίνησε το καλοκαίρι του 2016 να λειτουργεί με 35 γιατρούς, εκ των οποίων 25 γιατροί ήταν του ΕΣΥ με μεταφορά από το Κέντρο Υγείας του νησιού που έκλεισε), και σήμερα είναι δέκα λιγότεροι», ενώ εργάζονται «μία γυναικολόγος με μπλοκάκι και μία παιδίατρος. Ως εκ τούτου, δεν γίνονται ούτε φυσιολογικοί τοκετοί».
Επίσης, τονίζει ότι «η Μονάδα Τεχνητού Νεφρού είναι πλήρως εξοπλισμένη, αλλά δεν υπάρχει κανείς νεφρολόγος ιατρός, με αποτέλεσμα να μην λειτουργεί και να είναι μονίμως κλειδωμένη. Δεν υπάρχει οφθαλμίατρος ούτε ψυχίατρος στο Νοσοκομείο».
Η ανακοίνωση της ΠΟΕΔΗΝ αναλυτικά:
Το Νοσοκομείο Σαντορίνης που λειτουργεί ως Ανώνυμη Εταιρεία (ΑΕΜΥ Α.Ε.) το μόνο στο ΕΣΥ διοικείται από τον φίλο του Πολάκη, λαστιχά στο επάγγελμα κο Πανοτόπουλο.
Κανονικά με τις εξαγγελίες του Πρωθυπουργού στα εγκαίνια 2 ½ χρόνια μετά θα έπρεπε να λειτουργεί με ασφάλεια. Οι γυναίκες να γεννούν και οι αιμακαθαιρόμενοι ασθενείς να κάνουν αιμοκάθαρση στο τόπο τους όπως είχε υποσχεθεί. Να γίνονται πάσης φύσεως χειρουργεία στο Νοσοκομείο και όχι μόνο αιμορροΐδες.
Το Νοσοκομείο ξεκίνησε το καλοκαίρι του 2016 να λειτουργεί με 35 γιατρούς (25 γιατροί ήταν του ΕΣΥ με μεταφορά από το Κέντρο Υγείας του νησιού που έκλεισε). Σήμερα σύνολο είναι μόνο 25.
1 γυναικολόγος με μπλοκάκι και 1 παιδίατρος. Ως εκ τούτω δεν γίνονται ούτε φυσιολογικοί τοκετοί.
Υπάρχει Μονάδα Τεχνητού Νεφρού πλήρως εξοπλισμένη, αλλά δεν υπάρχει κανείς νεφρολόγος ιατρός. Με αποτέλεσμα να μην λειτουργεί και να είναι μονίμως κλειδωμένη.
ΧΕΙΡΟΥΡΓΕΙΑ
Υπάρχει ένας αναισθησιολόγος και ένας χειρουργός Ιατρός. Άρα δεν γίνονται χειρουργεία ούτε καν αιμορροΐδες!!! Οι αεροδιακομιδές ασθενών συνεχίζουν αμείωτες αφού το Νοσοκομείο δεν πραγματοποιεί χειρουργικές επεμβάσεις.
Στο διαγωνισμό που προκηρύχτηκε δεν συμμετείχε στην προκήρυξη ενδιαφέροντος κανένας Αναισθησιολόγος ιατρός, κανένας Χειρουργός, κανένας Νεφρολόγος. Με συνέπεια ούτε μετά την ολοκλήρωση του διαγωνισμού θα βελτιωθεί η κατάσταση.
Μεγάλη εντύπωση προκαλεί η απάθεια του Διοικητή του Νοσοκομείου παρά την επικινδυνότητα και την εργασιακή εξουθένωση των γιατρών.
ΑΕΡΟΔΙΑΚΟΜΙΔΕΣ ΓΙΑΤΡΩΝ ΛΟΓΩ ΥΠΕΡΚΟΠΩΣΗΣ
Πέντε (5) γιατροί λόγω υπερκόπωσης με έκτακτα προβλήματα υγείας αεροδιακομίσθηκαν σε Νοσοκομείο της χώρας. Ούτε την υγεία των γιατρών δεν μπορεί να εξασφαλίσει το Νοσοκομείο!!! Η Γυναικολόγος αεροδιακομίστηκε προχθές και πριν μέρες ο Νευρολόγος, η Οδοντίατρος, ο Αναισθησιολόγος, ο Ακτινολόγος. Υπέβαλαν αναφορά στον εισαγγελέα Νάξου για την επικινδυνότητα των υπηρεσιών λόγω εντατικοποίησης.
Συνεχίζουν να υπάρχουν μόνο δύο μαίες.
Δεν υπάρχει οφθαλμίατρος, ψυχίατρος στο Νοσοκομείο.
Η ΜΑΦ 5 κλινών λειτουργεί με μεγάλη επισφάλεια αφού υπάρχει μόνο ένας γιατρός!!! Δεν υπάρχει τμήμα Αιμοδοσίας.
35 υπάλληλοι διαβιούν στο κοινόβιο του Κέντρου Υγείας που έκλεισε, ο ένας πάνω στον άλλο!!!
Κατά τα’ άλλα χρεώνει τους Ασθενείς χρυσές τις υπηρεσίες που παρέχει.
Share it:
Reactions:

Θέμα

Κοινωνία

Υγεία

Hotnews

Σχολιάστε το άρθρο:

0 comments:

ΠΡΟΣΟΧΗ! Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το site. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση