GRID_STYLE

NONE

ΡΟΗ:

latest

Όσοι πιστοί προσέλθετε : Ξεκίνησαν οι χειμερινές εκπτώσεις στο Λονδίνο

Αν και το Παρίσι είναι η πόλη της μόδας, το Λονδίνο φημίζεται για τις εκπτώσεις του τις οποίες όλοι περιμένουν με ανυπομονησία. Κα...

Αν και το Παρίσι είναι η πόλη της μόδας, το Λονδίνο φημίζεται για τις εκπτώσεις του τις οποίες όλοι περιμένουν με ανυπομονησία.

Και ενώ στις περισσότερες χώρες της Ευρώπης οι χειμερινές εκπτώσεις αρχίζουν τη δεύτερη εβδομάδα του Ιανουαρίου, στη Βρετανία αρχίζουν στα τέλη του Δεκεμβρίου.

H εφημερίδα Independent γράφει ότι ο Ιανουάριος είναι ένας από τους μήνες που ο καταναλωτής μπορεί να βρει τα προϊόντα που τον ενδιαφέρουν σε τιμές ευκαιρίας, ενώ παραθέτει τρόπους που βοηθούν τον αγοραστή να πετύχει την κατά το δυνατόν μεγαλύτερη έκπτωση ή τις καλύτερες προσφορές αγοράζοντας σε ηλεκτρονικά ή σε φυσικά καταστήματα.

Στο Λονδίνο οι χειμερινές εκπτώσεις 2018-2019 άρχισαν στις 26 Δεκεμβρίου, την παραδοσιακή Boxing Day, όπως ονομάζεται η δεύτερη ημέρα των Χριστουγέννων, μια αργία που ως επί το πλείστον αφιερώνεται στο shopping, παρά το γεγονός ότι ορισμένα μεγάλα καταστήματα είναι κλειστά λόγω Χριστουγέννων και τα δρομολόγια είναι αραιά στα μέσα μαζικής μεταφοράς.

Οι εκπτώσεις παρατείνονται κανονικά έως την 31η Ιανουαρίου, αλλά κάθε κατάστημα επιλέγει την ημερομηνία του τέλους των εκπτώσεών του, πάντα σε σχέση με τις πωλήσεις που καταγράφει.

Δεν υπάρχουν σχόλια

ΠΡΟΣΟΧΗ! Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το site. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση