GRID_STYLE

NONE

ΡΟΗ:

latest

Θεοδωράκης: Οι κυβερνήσεις έρχονται και παρέρχονται - Αυτό που μένει είναι οι άνθρωποι

"Ναι» στη Συμφωνία των Πρεσπών σε καμία περίπτωση δεν σημαίνει στήριξη της κυβέρνησης του ΣΥΡΙΖΑ", δήλωσε ο επικεφαλής τ...

"Ναι» στη Συμφωνία των Πρεσπών σε καμία περίπτωση δεν σημαίνει στήριξη της κυβέρνησης του ΣΥΡΙΖΑ", δήλωσε ο επικεφαλής του Ποταμιού, Σταύρος Θεοδωράκης μιλώντας στο ιταλικό κανάλι RAI.

Είπε ότι "στην πολιτική πρέπει να είσαι αποφασισμένος να θυσιάσεις μερικά πράγματα για το καλό του τόπου σου και αυτό οδήγησε τον ίδιο στην απόφαση αυτή".

Σχετικά με την πρόταση για δημοψήφισμα, διαφώνησε λέγοντας ότι δεν μπορούμε να κάνουμε δημοψήφισμα για τις μεγάλες εθνικές πολιτικές, ούτε για θέματα ανθρωπίνων δικαιωμάτων.

Όταν ερωτήθηκε αν δέχθηκε πιέσεις ή απειλές επειδή είναι υπέρ της Συμφωνίας, ο Σταύρος Θεοδωράκης μίλησε για απειλές, μερικές εκ των οποίων είναι έξω από το δημοκρατικό πλαίσιο, αλλά ο ίδιος μπορεί να τις αντέχει γιατί έχει πίστη σ’ αυτό που κάνει.

"Εγώ προφανώς δεν είμαι με τον κ. Τσίπρα. Οι κυβερνήσεις όμως έρχονται και παρέρχονται. Αυτό που μένει είναι οι άνθρωποι και αυτοί πρέπει να ζήσουν καλύτερα. Και στην Ελλάδα και στην πΓΔΜ" τόνισε.

Δεν υπάρχουν σχόλια

ΠΡΟΣΟΧΗ! Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το site. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση