GRID_STYLE

NONE

ΡΟΗ:

latest

Στο νοσοκομείο ο Μιλουτίνοφ

Εκτός αποστολής του Ολυμπιακού για το ματς με την Μπασκόνια έμεινε ο Νίκολα Μιλουτίνοφ. Ο παίκτης του Ολυμπιακού νοσηλεύεται με ίω...

Εκτός αποστολής του Ολυμπιακού για το ματς με την Μπασκόνια έμεινε ο Νίκολα Μιλουτίνοφ. Ο παίκτης του Ολυμπιακού νοσηλεύεται με ίωση.

Ο Σέρβος σέντερ που έχει φέτος 10.9 πόντους με 62% στα δίποντα και 74% στις βολές, μαζί με 8.4 ριμπάουντ, 1.6 ασίστ, σχεδόν ένα μπλοκ και 19.4 μονάδες στο σύστημα αξιολόγησης ανά 24:43 συμμετοχής, ταλαιπωρείται από υψηλό πυρετό, με αποτέλεσμα να νοσηλεύεται σε νοσοκομείο της Αττικής. Αυτό σημαίνει πως δεν θα ταξιδέψει ούτε στη Μαδρίτη, για το ματς της Πέμπτης με τη Ρεάλ, με τον Δημήτρη Αγραβάνη να παίρνει τη θέση του στη δωδεκάδα.

Ο Ντέιβιντ Μπλατ θα πρέπει, έτσι, να καλύψει το κενό του με τον Ζακ ΛεΝτέι και τον Γιώργο Μπόγρη, ενώ σίγουρα θα δούμε και χαμηλότερα σχήματα με τον Γιώργο Πρίντεζη στο πέντε και τους Κώστα Παπανικολάου - Γιάνις Τίμα στο τέσσερα.

Δεν υπάρχουν σχόλια

ΠΡΟΣΟΧΗ! Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το site. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση