GRID_STYLE

NONE

ΡΟΗ:

latest

Λεβέντης: Από τον Πολάκη θα ησυχάσουμε όταν πάει σπίτι του

Ο Βασίλης Λεβέντης σε συνέντευξή του στο OPEN μίλησε για την υπόθεση Novartis και τάχθηκε υπέρ ενός θεσμικού πλαισίου προληπτικής ...

Ο Βασίλης Λεβέντης σε συνέντευξή του στο OPEN μίλησε για την υπόθεση Novartis και τάχθηκε υπέρ ενός θεσμικού πλαισίου προληπτικής και όχι κατασταλτικής έρευνας, με Ανεξάρτητη Αρχή η οποία θα ελέγχει τις δαπάνες του Δημοσίου πάνω από 1 εκ ευρώ και θα τίθεται επικεφαλής εισαγγελέας εφετών δια κληρώσεως.

Ο Πρόεδρος της Ένωσης Κεντρώων επεσήμανε ακόμη ότι είναι υπέρ της διελεύκανσης της υπόθεσης, εξέφρασε όμως τον φόβο και αυτή την φορά να μην βγει τίποτα όσον αφορά τα στοιχεία που δένουν τις κατηγορίες.

"Σήμερα τι έχουμε; Βαριές κατηγορίες για πολιτικά πρόσωπα χωρίς στοιχεία μέχρι σήμερα και έτσι ΣΥΡΙΖΑ και ΝΔ αλληλοκατηγορούνται για εκτροπή των θεσμών. Θα πρέπει να αφήσουμε την Δικαιοσύνη να κάνει την δουλειά της" τόνισε.

Όσον αφορά την επίσκεψη της κας Μέρκελ στην χώρα μας, ο κ. Λεβέντης δήλωσε πεπεισμένος ότι η Γερμανίδα Καγκελάριος έρχεται στην Αθήνα για να πιέσει την Κυβέρνηση και το πολιτικό σύστημα έτσι ώστε να περάσει από την ελληνική Βουλή η συμφωνία των Πρεσπών. Ο κ. Λεβέντης εκτίμησε ακόμη ότι ο κ. Τσίπρας δεν έχει αποφασίσει τελικά αν θα περάσει την συμφωνία με πρόθυμους και με αποστάτες βουλευτές ή θα διαλύσει τη Βουλή και θα πετάξει την μπάλα στον Κυριάκο Μητσοτάκη όπου τότε, σε αυτή την περίπτωση, η ΝΔ θα έχει τεράστιο πρόβλημα κομματικής συνοχής, αφού σήμερα δεν ψηφίζει την συμφωνία αλλά την επομένη των εκλογών και αν είναι πρώτο κόμμα θα πιεστεί αφόρητα από την παγκόσμια κοινότητα να αλλάξει θέση.

Για τις δηλώσεις Πολάκη, ο κ. Λεβέντης δήλωσε ότι στο μόνο σημείο με το οποίο συμφωνεί με τον Αναπληρωτή Υπουργό Υγείας, είναι το θέμα της απόδοσης της δικαιοσύνης.

"Το θέμα δεν είναι ο κ. Πολάκης αλλά ένα σοβαρό πολιτικό σύστημα που σέβεται την Δημοκρατία και τους θεσμούς. Από τον κ. Πολάκη θα ησυχάσουμε όταν πάει σπίτι του" σχολίασε.

Δεν υπάρχουν σχόλια

ΠΡΟΣΟΧΗ! Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το site. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση