GRID_STYLE

NONE

ΡΟΗ:

latest

Μοναδικό όπλο της αντιπολίτευσης... να απέχει σύσσωμη από τις διεργασίες στη Βουλή

Της Γεωργίας Γκαρδαλίνου Είναι προφανές ότι για την κατάντια του πολιτικού συστήματος έχει την ευθύνη ο...

Της Γεωργίας Γκαρδαλίνου

Είναι προφανές ότι για την κατάντια του πολιτικού συστήματος έχει την ευθύνη ο...
ηγέρπης κωλότσεπης: ο ίδιος που χρησιμοποίησε ξετσίπωτα τον ίδιο τον λαό, με το δημοψήφισμα του 2015, για να εξασφαλίσει την καρεκλίτσα του και μπόλικα υλικά προνόμια στους παροικούντες.
Είναι επίσης ολοφάνερο ότι η ιστορία θα τον καταγράψει, αλλά όχι με τα πορφυρά γράμματα που θέλει να πιστεύει, αλλά με μελανά που κινδυνεύουν να γίνουν και μελανότερα, μιας και η δυσωδία που υψώνεται δεν έχει μέτρο σύγκρισης.
Για τον λόγο αυτό θεωρώ πως ο καθένας πρέπει να πάρει θέση, κι εγώ παίρνω την δική μου: ΚΑΤΑ ΤΗΣ ΣΥΜΦΩΝΙΑΣ κατηγορηματικά και ξάστερα, χωρίς αστερίσκους και αλλά.
Ως πολίτης αυτής της χώρας κάνω έκκληση λοιπόν στην αντιπολίτευση να κάνει πράξη το μόνο όπλο που της μένει: να απέχει σύσσωμη από τις διεργασίες στη Βουλή, ώστε να λείψει ο νόμιμος αριθμός παρόντων βουλευτών (χωρίς 200 βουλευτές δηλαδή τα 2/3 των εδρών), μέχρις ότου αναγκαστούν να πάνε σε εκλογές.

Δεν υπάρχουν σχόλια

ΠΡΟΣΟΧΗ! Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το site. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση