GRID_STYLE

NONE

ΡΟΗ:

latest

Το "αντίο" του Πρίγιοβιτς στον κόσμο του ΠΑΟΚ - ΦΩΤΟ

Με ένα μήνυμα στην προσωπική του ιστοσελίδα ο Αλεξάνταρ Πρίγιοβιτς αποχαιρέτησε τον κόσμο του ΠΑΟΚ, ευχαριστώντας την οικογένεια τ...

Με ένα μήνυμα στην προσωπική του ιστοσελίδα ο Αλεξάνταρ Πρίγιοβιτς αποχαιρέτησε τον κόσμο του ΠΑΟΚ, ευχαριστώντας την οικογένεια του Δικεφάλου του Βορρά και κυρίως τον κόσμο της ομάδας!

Αναλυτικά τα όσα αναφέρει:

«Ο Αλεξάνταρ Πρίγιοβιτς δεν είχε προλάβει να αποχαιρετήσει την οικογένεια του ΠΑΟΚ, μια οικογένεια που τον αγκάλιασε από την πρώτη στιγμή και του έδωσε την ευκαιρία να εκτοξεύσει την καριέρα του, προσελκύοντας... μυθικές προσφορές. Όπως αυτήν που του έκανε η Αλ Ιτιχάντ και την οποία δεν μπόρεσε εν τέλει να αρνηθεί δεδομένου ότι ήταν γι΄αυτόν μια ευκαιρία ζωής.

Ο ΠΑΟΚ για εκείνον είναι κάτι παραπάνω από ένα κλαμπ, όπως ανέφερε στο μήνυμά του, θέλοντας παράλληλα να ευχαριστήσει τον κόσμο που στάθηκε από την πρώτη στιγμή στο πλευρό του:

«Μετά από δύο φανταστικά χρόνια, 86 παιχνίδια, 60 νίκες, 55 γκολ και δύο Κύπελλα, έφτασε η ώρα να πω αντίο. Ήρθα τον Ιανουάριο του 2017, όταν χιόνιζε. Εκείνη την εποχή ο ΠΑΟΚ ήταν σε απελπιστική κατάσταση, στην 9η θέση της βαθμολογίας και «πεινώντας» για τρόπαια. Σήμερα που φεύγω, χιονίζει ξανά.

Κατά τη διάρκεια των δύο προηγούμενων καταπληκτικών ετών, ο ΠΑΟΚ κατάφερε να είναι η κυρίαρχη ομάδα στην Ελλάδα με διαφορά. Οκτώ πόντους μπροστά από τους ανταγωνιστές του στη βαθμολογία και με νέους τίτλους. Συνεπώς, θέλω να ευχαριστήσω τους συμπαίκτες μου, τον προπονητή μου, το τεχνικό και ιατρικό επιτελείο και όλους τους υπαλλήλους του ΠΑΟΚ.

Θέλω να ευχαριστήσω ακόμα περισσότερο από ποτέ τους οπαδούς του ΠΑΟΚ σε ολόκληρο τον κόσμο, ειδικά εκείνους που με υποστήριξαν από την αρχή έως το τέλος. Ο ΠΑΟΚ είναι κάτι περισσότερο από μια ομάδα και ελπίζω να βοήθησα τον οργανισμό να γίνει μεγαλύτερος και πλουσιότερος με τις εμφανίσεις μου, τη διάθεσή μου και την αφοσίωσή μου. Σας ευχαριστώ ξανά και καλή τύχη!».

Δεν υπάρχουν σχόλια

ΠΡΟΣΟΧΗ! Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το site. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση