GRID_STYLE

NONE

ΡΟΗ:

latest

Η απάντηση της ΕΡΤ για την αναφορά δημοσιογράφου σε σύνορα "Βόρειας και Νότιας Μακεδονίας"

Η αναφορά του δημοσιογράφου της ΕΡΤ3, σε «σύνορα Βόρειας και Νότιας Μακεδονίας», ήταν προσωπική του επιλογή, αναφέρει σε ανακοίνωσή της η...

Η αναφορά του δημοσιογράφου της ΕΡΤ3, σε «σύνορα Βόρειας και Νότιας Μακεδονίας», ήταν προσωπική του επιλογή, αναφέρει σε ανακοίνωσή της η ΕΡΤ που κίνησε πειθαρχική διαδικασία για τη διερεύνηση του θέματος και την απόδοση ευθυνών, μετά το σάλο που δημιουργήθηκε.
Η ανακοίνωση της ΕΡΤ:
“Σχετικά με αναφορά δημοσιογράφου της ΕΡΤ3 σε «σύνορα Βόρειας και Νότιας Μακεδονίας» κατά τη διάρκεια ρεπορτάζ, η Διοίκηση της ΕΡΤ υπογραμμίζει τα εξής: “Η εν λόγω αναφορά αποτελεί προσωπική τοποθέτηση του δημοσιογράφου, επ’ ουδενί λόγω δεν αποτελεί επίσημη θέση της ΕΡΤ.
Η δημόσια τηλεόραση έχει κινήσει όλες τις προβλεπόμενες από τον νόμο και τον εσωτερικό κανονισμό της εταιρείας πειθαρχικές διαδικασίες για τη διερεύνηση της υπόθεσης και την απόδοση ευθυνών, όπου αυτές προκύψουν.
Η ΕΡΤ είναι αποφασισμένη να προασπιστεί το δικαίωμα του πολίτη για έγκριτη και πλουραλιστική ενημέρωση”.

1 σχόλιο

  1. Δεν πατε να πνιγειτε ομαδικα, μπαρουφες,ερχετε η ωρα που θα πληρωσετε...

    ΑπάντησηΔιαγραφή

ΠΡΟΣΟΧΗ! Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το site. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση