GRID_STYLE

NONE

ΡΟΗ:

latest

Ασύλληπτο περιστατικό σε νοσοκομείο: Έπαθαν λοίμωξη από κουτσουλιές περιστεριών και απεβίωσαν

Δύο άτομα πέθαναν από μυκητιακή λοίμωξη που υπέστησαν έπειτα από επαφή που είχαν με κουτσουλιές περιστεριών στο νοσοκομείο Queen E...

Δύο άτομα πέθαναν από μυκητιακή λοίμωξη που υπέστησαν έπειτα από επαφή που είχαν με κουτσουλιές περιστεριών στο νοσοκομείο Queen Eilzabeth, στη Γλασκώβη.

Σύμφωνα με εκπροσώπους του Συστήματος Υγείας του Ηνωμένου Βασιλείου (ΝΗS), ένας ηλικιωμένος ασθενής πέθανε από άσχετη αιτία, ενώ ένας άλλος από αίτια τα οποία βρίσκονται υπό διερεύνηση.

Η πηγή του «κακού» θεωρείται ότι είναι ένα δωμάτιο, όπου μάλλον βρίσκονται τα πλυντήρια, το οποίο όμως δεν είναι προσβάσιμο στο κοινό, με το θέμα να ερευνάται.

«Οι σκέψεις μας είναι με τις οικογένειες», δήλωσε εκπρόσωπος του ΝΗS, διευκρινίζοντας ότι δεν μπορεί να δώσει περαιτέρω στοιχεία για τα περιστατικά.

«Ο οργανισμός είναι άκακος για την πλειονότητα των ανθρώπων και σπάνια προκαλεί προβλήματα», εξήγησε ο ίδιος.

Κάποιος αριθμός ευάλωτων ασθενών, ωστόσο, λαμβάνει θεραπεία για την προστασία από τα μικρόβια που μπορεί να βρίσκονται στην ατμόσφαιρα.

ΠΗΓΗ:ant1news.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια

ΠΡΟΣΟΧΗ! Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το site. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση