GRID_STYLE

NONE

ΡΟΗ:

latest

Εξελίξεις στην υπόθεση Λαγούδη - Ποιους καλεί η ανακρίτρια

Ένας χρόνος πέρασε από την ημέρα που η Ειρήνη Λαγούδη βρέθηκε νεκρή μέσα στο αυτοκίνητό της στη λίμνη Φωτμού και η υπόθεση παραμέν...

Ένας χρόνος πέρασε από την ημέρα που η Ειρήνη Λαγούδη βρέθηκε νεκρή μέσα στο αυτοκίνητό της στη λίμνη Φωτμού και η υπόθεση παραμένει άλυτο μυστήριο.

Οι Αρχές δεν έχουν σταματήσει να ερευνούν όλες τις πτυχές της, ενώ πλέον ανοίγει νέος κύκλος καταθέσεων. Σύμφωνα με πληροφορίες του Star, ο ανακριτής κάλεσε την κόρη της Ειρήνης Λαγούδη, προκειμένου να καταθέσει για τη μητέρα της, τις τελευταίες τους στιγμές μαζί, αλλά και την ψυχολογική της κατάσταση.

Εκτός από την κόρη της Ειρήνης Λαγούδη, από τις ανακριτικές αρχές έλαβε κλήση και ο αδερφός της, ο οποίος μεταβαίνει σήμερα το πρωί στην ανακρίτρια Αγρινίου, ώστε να καταθέσει όλα όσα γνωρίζει για την υπόθεση, αλλά και για την κατάσταση στην οποία βρισκόταν η 44χρονη λίγες μέρες πριν βρεθεί νεκρή.

Πηγή: star.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια

ΠΡΟΣΟΧΗ! Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το site. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση