GRID_STYLE

NONE

ΡΟΗ:

latest

Η απάντηση του Γεωργιάδη στην Κουντουρά και η αντίδραση της υπουργού Τουρισμού - ΒΙΝΤΕΟ

Η αναφορά της Έλενας Κουντουρά περί προσωπικών επιθέσεων από τον Άδωνι Γεωργιάδη έφερε την απάντηση του αντιπροέδρου της Νέας Δημο...

Η αναφορά της Έλενας Κουντουρά περί προσωπικών επιθέσεων από τον Άδωνι Γεωργιάδη έφερε την απάντηση του αντιπροέδρου της Νέας Δημοκρατίας και στη συνέχεια την αντίδραση της υπουργού Τουρισμού με τους τόνους να ανεβαίνουν στη Βουλή κατά τη διάρκεια της συζήτησης για τη Συμφωνία των Πρεσπών.

«Κυρία υπουργέ καταδικάζω κάθε επίθεση εναντίον σας και οποιαδήποτε απειλή εναντίον του προσώπου σας και της οικογένειάς σας», ανέφερε αρχικά ο Άδωνις Γεωργιάδης.

«Θα ήμουν πολύ χαρούμενος αν κάνατε το ίδιο του 2012, όταν είχατε πάει στους ΑΝΕΛ και άνθρωποι όπως εγώ που ψηφίζαμε το πρόγραμμα που τελικά υποστηρίξατε, είχαμε 200 mail την ημέρα που κατηγορούσαν και έβριζαν εμάς και τις οικογένειές μας. Τότε, όμως, δεν είδα να έχετε την ίδια ευαισθησία με εμένα», πρόσθεσε ο κ. Γεωργιάδης, ο οποίος κατηγόρησε την κ. Κουντουρά ότι αντάλλαξε τη συνείδησή της με την υπουργική καρέκλα.

«Ξεχάσατε, όμως, ότι αυτός που αποκάλυψε ότι ο πατέρας σας έγραψε τον ύμνο της 21ης Απριλίου δεν ήμουν εγώ κ. Κουντουρά, αλλά ο κ. Καμμένος, τον οποίο είχατε αρχηγό μέχρι χθες, αλλά για τον κ. Καμμένο δεν είπατε τίποτα που σας κατηγόρησε για όλα αυτά», κατέληξε ο Άδωνις Γεωργιάδης.

Τα όσα είπε ο αντιπρόεδρος της Νέας Δημοκρατίας έφεραν την αντίδραση της υπουργού Τουρισμού, η οποία σημείωσε: «Αυτό ακριβώς υπονόησα στην ομιλία μου. Ότι ο κύριος Γεωργιάδης, για κάποιο λόγο, αντί να ασχολείται με τη δική του πολιτική ασχολείται μόνο μαζί μου. Με έχει στοχοποιήσει παντού τις τελευταίες δύο εβδομάδες με τα χειρότερα λόγια. Και κρίνεται από αυτό. Δεν θέλω να συνεχίσω, να πω τίποτα άλλο».

Δεν υπάρχουν σχόλια

ΠΡΟΣΟΧΗ! Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το site. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση