GRID_STYLE

NONE

ΡΟΗ:

latest

Ο στόχος του Πιτίνο και η εκτός έδρας αντεπίθεση

Ο Παναθηναϊκός ΟΠΑΠ κέρδισε με 77-67 τη Μπάγερν κι έκανε ένα σημαντικό βήμα για να τερματίσει στην οχτάδα και να αγωνιστεί στα pla...

Ο Παναθηναϊκός ΟΠΑΠ κέρδισε με 77-67 τη Μπάγερν κι έκανε ένα σημαντικό βήμα για να τερματίσει στην οχτάδα και να αγωνιστεί στα playoff της Euroleague. Ακολουθεί δύσκολο πρόγραμμα με τρία σερί εκτός έδρας ματς, το σημερινό (22:00) με τη Μπαρτσελόνα και στη συνέχεια με τη Ζαλγκίρις (18/1) και τη Μακάμπι (24/1).

Ο Ρικ Πιτίνο τόνισε ότι στόχος είναι η ομάδα να κερδίσει όλα τα παιχνίδια στο ΟΑΚΑ και το 50% των εκτός έδρας αγώνων της στην Euroleague. Θα καταφέρει να ξεκινήσει την εκτός έδρας αντεπίθεσή του ο Παναθηναϊκός ΟΠΑΠ από τη Βαρκελώνη;

Η Μπαρτσελόνα προέρχεται από τη νίκη στο Μιλάνο με 85-90 κατά της Αρμάνι. Ο απολογισμός της στην Euroleague είναι 10 νίκες και 7 ήττες. Ο Παναθηναϊκός ΟΠΑΠ έχει 8 νίκες και 9 ήττες και στον αγώνα του πρώτου γύρου στο ΟΑΚΑ επικράτησε με 76-70 της Μπαρτσελόνα.

Ο Καλάθης πετυχαίνει 11,4 πόντους κατά μέσο όρο ανά αγώνα

Το Pamestoixima.gr προσφέρει, στον αγώνα Μπαρτσελόνα-Παναθηναϊκός ΟΠΑΠ, ακόμα μεγαλύτερες αποδόσεις για τους Over/Under 13,5 πόντους του Νικ Καλάθη.

Συνολικά, o Καλάθης έχει σημειώσει 193 πόντους, στα 17 παιχνίδια του Παναθηναϊκού ΟΠΑΠ, στην Euroleague. Ο μέσος όρος του είναι 11,4 πόντοι ανά αγώνα. Στο τελευταίο παιχνίδι με τη Μπάγερν πέτυχε 14 πόντους. Το ρεκόρ του είναι οι 24 πόντοι, που σημείωσε στο παιχνίδι με την Αρμάνι Μιλάνο, στο ΟΑΚΑ.

Περισσότερες στοιχηματικές επιλογές και «έξυπνο» cashout

Το Pamestoixima.gr προσφέρει πολλές στοιχηματικές επιλογές με ιδιαίτερα ανταγωνιστικές αποδόσεις για τον αγώνα Μπαρτσελόνα-Παναθηναϊκός ΟΠΑΠ και όλα τα παιχνίδια της 18ης αγωνιστικής της Euroleague.

Είναι διαθέσιμο και μέσω εφαρμογής (app) για κινητά και tablet, δίνοντας τη δυνατότητα στους παίκτες να ενημερωθούν και να επιλέξουν εύκολα και γρήγορα όλες τις διαθέσιμες στοιχηματικές επιλογές, όπου και αν βρίσκονται.

Η πλήρως ανανεωμένη και τεχνολογικά αναβαθμισμένη πλατφόρμα αθλητικού στοιχηματισμού του ΟΠΑΠ προσφέρει ακόμα μεγαλύτερες αποδόσεις, περισσότερες στοιχηματικές επιλογές και «έξυπνο» cash out.

Δεν υπάρχουν σχόλια

ΠΡΟΣΟΧΗ! Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το site. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση