GRID_STYLE

NONE

ΡΟΗ:

latest

Οι δέκα ποδοσφαιριστές με τη μεγαλύτερη αξία στον πλανήτη - ΦΩΤΟ

Σίγουρα θα έχετε αναρωτηθεί ποιος είναι ο ποδοσφαιριστής με τη μεγαλύτερη αξία στον κόσμο. Μπορεί η αγορά να διέπεται από το νόμο ...

Σίγουρα θα έχετε αναρωτηθεί ποιος είναι ο ποδοσφαιριστής με τη μεγαλύτερη αξία στον κόσμο. Μπορεί η αγορά να διέπεται από το νόμο της προσφοράς και της ζήτησης, αλλά η μελέτη της KPMG, ολλανδικής εταιρίας που είναι από τις πιο αξιόπιστες στον κόσμο, προσφέρει κάποια ασφαλή συμπεράσματα.

Στην πρώτη θέση βρίσκεται ο Νεϊμάρ με 180.946.000 ευρώ, ενώ δεύτερος έρχεται ο συμπαίκτης του στην Παρί Σεν Ζερμέν Κιλιάν Εμπαπέ με 169.817.000. Στην τρίτη θέση βρίσκεται ο σταρ της Μπαρτσελόνα Λιονέλ Μέσι με 160.573.000 ευρώ, ενώ το όνομα του Κριστιάνο Ρονάλντο δεν συναντάται στην πρώτη δεκάδα.

Η αξία του Πορτογάλου σταρ της Γιουβέντους ανέρχεται σε 84.579.800 ευρώ. Κι αν αναρωτιέστε γιατί, υπάρχει εξήγηση. Είναι 34 ετών! Η ηλικία είναι ένα από τα κριτήρια, όπως και η θέση, η εθνικότητα, το συμβόλαιο, τα γκολ, οι ασίστ, τα λεπτά συμμετοχής, οι ντρίμπλες, τα τάκλιν, τα φάουλ, οι κίτρινες και κόκκινες κάρτες, οι επιδόσεις με την εθνική ομάδα, η εμπορική και δημογραφική επίδραση, οι ομαδικές επιδόσεις και η εξάρτηση της ομάδας από τον ίδιο.

Πηγή: filathlos.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια

ΠΡΟΣΟΧΗ! Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το site. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση