GRID_STYLE

NONE

ΡΟΗ:

latest

Κόντρα Μητσοτάκη με Τσακαλώτο και Φίλη - Ο Κατσίκης, το Υπερταμείο και το...κόκκινο πουλοβεράκι - ΒΙΝΤΕΟ

Την αντίδραση του Ευκλείδη Τσακαλώτου και του Νίκου Φίλη προκάλεσαν δύο αναφορές του Κυριάκου Μητσοτάκη, κατά τη διάρκεια της ομιλίας τ...

Την αντίδραση του Ευκλείδη Τσακαλώτου και του Νίκου Φίλη προκάλεσαν δύο αναφορές του Κυριάκου Μητσοτάκη, κατά τη διάρκεια της ομιλίας του στη Βουλή.
"Είναι αλήθεια ότι πολλά κόμματα και η ΝΔ έχουν δεχθεί τη συνεργασία βουλευτών. Όλοι όμως είχαν είτε ανεξαρτητοποιηθεί είτε διαγραφεί από τα κόμματά τους, τουλάχιστον ένα χρόνο πριν ενταχθούν στη ΝΔ. Και όλοι είναι πολιτικοί της αντιπολίτευσης που μετακινήθηκαν σε άλλο κόμμα της αντιπολίτευσης, χωρίς να έχουν διαμετρικά αντίθετες θέσεις. Δεν πήγαν από την αντιπολίτευση στη συμπολίτευση για να πάρουν ένα υπουργείο" είπε ο κ. Μητσοτάκης.
Ο βουλευτής του ΣΥΡΙΖΑ Νίκος Φίλης εκείνη την ώρα αντέδρασε, φωνάζοντας : "Ο Κατσίκης στην κυβέρνηση Μητσοτάκη τι ήταν; Δεν ξέρετε ιστορία Είστε αμνήμων".
"Πάλι εσείς κ. Φίλη; Μα τι εκνευρισμός είναι αυτός" του είπε ο κ. Μητσοτάκης, με τον πρόεδρο της Βουλής να παρεμβαίνει.

Ο Κυριάκος Μητσοτάκης προκάλεσε την αντίδραση και του υπουργού Οικονομικών Ευκλείδη Τσακαλώτου όταν αναφέρθηκε στο Υπερταμείο, υποστηρίζοντας ότι ζητά με προσφυγή στο ΣτΕ να του μεταβιβαστούν τα ιστορικά μνημεία της χώρας. "Ψέμα" φώναζε ο κ. Τσακαλώτος από τα ορεινά της Βουλής. "Κύριε Τσακαλώτο, επειδή φοράτε το ίδιο κόκκινο πουλοβεράκι με τον κ. Φίλη δεν σας δίνει το δικαίωμα να διακόπτετε".

Δεν υπάρχουν σχόλια

ΠΡΟΣΟΧΗ! Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το site. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση