GRID_STYLE

NONE

ΡΟΗ:

latest

Αυτό είναι το ποσό που θα πάρει ο Στέφανος Τσιτσιπάς για την πρόκριση επί του Φέντερερ

Για ένα 20χρονο παιδί που μέχρι και πριν από λίγο καιρό χάζευε τον Ρότζερ Φέντερερ από την τηλεόραση, το να κερδίζει τον «βασιλιά» στο Αυ...

Για ένα 20χρονο παιδί που μέχρι και πριν από λίγο καιρό χάζευε τον Ρότζερ Φέντερερ από την τηλεόραση, το να κερδίζει τον «βασιλιά» στο Αυστραλιανό Open και να πανηγυρίζει την πρόκριση στα προημιτελικά είναι ένα όνειρο που γίνεται πραγματικότητα.
Αυτό, όμως, έχει να κάνει με τη δόξα.
Για τον Στέφανο Τσιτσιπά δεν είναι μόνο η δόξα. Είναι και τα λεφτά. Και είναι πολλά τα λεφτά...
Έτσι, μετά τη νίκη του επί του Φέντερερ και την πρόκρισή του στα προημιτελικά του Αυστραλιανού Open, ο Έλληνας τενίστας αύξησε τον τραπεζικό του λογαριασμό κατά 460.000 δολάρια.
Σε ενδεχόμενη πρόκρισή του στα ημιτελικά ο 20χρονος Έλληνας πρωταθλητής θα διπλασιάσει τα κέρδη του στη Μελβούρνη (920.000 δολάρια).
Κι αν προχωρήσει ακόμη περισσότερο; Εκεί πια θα έχει προσθέσει στους τραπεζικούς του λογαριασμούς μια ολόκληρη περιουσία, καθώς ο φιναλίστ εισπράττει 2,1 εκατομμύρια δολάρια και ο νικητής 4,1 εκατομμύρια δολάρια!

Δεν υπάρχουν σχόλια

ΠΡΟΣΟΧΗ! Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το site. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση